Una producció de dansa que reflexiona sobre la cultura arriba a Sagunt

La companyia teatral 'La Siamesa' presenta un nou espectacle
Este dissabte el Centre Cultural 'Mario Monreal' acull un nou espectacle de dansa | La Siamesa

Este dissabte 22 de febrer arriba la producció de dansa 'Santa Cultura', dirigida i coreografiada per l'artista Àngela Verdugo, de la companyia 'La Siamesa'. Este espectacle, que forma part de la programació d'hivern, està destinat a tots els públics i començarà a les 19.30 hores en el Centre Cultural 'Mario Monreal' de Sagunt, en la comarca del Camp de Morverdre (València). 

'Santa Cultura' és una nova producció de dansa contemporània de la companyia de teatre 'La Siamesa'. És la segona part d'una trilogia que va començar amb l'obra 'A-normal o l'ovella errant', que va conseguir dos nominacions en els 'Premis Arts Escèniques Generalitat Valenciana 2019' a millor espectacle de dansa i a millor ballarina. 

Esta obra representa que la cultura, igual que la religió, té una naturalesa contradictòria, extraordinàriament complexa i polifacètica. «Una peça universal i omnipresent, com la religió, com Déu, per això, es parla de la 'Santa Cultura'», segons expressa la companyia. L'espectacle, en castellà i d'una duració de 80 minuts, té un preu de 7 euros.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Talls de trànsit esta setmana pel carnestoltes en Alacant" "Acaben les primeres obres de la nova línia de Metrovalencia"