Es pot anar a la platja i banyar-se en Fase 1?

Tot el territori valencià passarà a la Fase 1 el pròxim dilluns 18 de maig
No es podrà prendre el sol en Fase 1 | Twitter

 

La Fase 1, que comença el pròxim dilluns 18 de maig en tot el territori valencià, permetrà arrimar-se a les platges per a disfrutar del bon oratge. Fins a esta data, només podien accedir a les costes aquelles persones que les tingueren en un radi d'un quilòmetre o als deportistes federats en horari restringit.

 

Segons informa 'Levante-EMV', a partir d'este dilluns, ja estan permesos els despla√ßaments a altres localitats que estiguen dins de la mateixa prov√≠ncia. 

 

 INVITACI√ď: Ja vos podeu unir al grup oficial de Facebook del Val√®ncia Diari a on comentem entre tots les not√≠cies de tots els valencians! Vos informareu, podreu comentar l'actualitat i tamb√© vos entretindreu.  FEU CLIC AC√ć, VOS ENCANTAR√Ä!

 

D'esta manera, es podr√† agarrar un cotxe, de fins a nou places, per a anar a la platja, sempre que tots els ocupants visquen en la mateixa casa. En el cas de qu√® les persones que viatgen en el mateix cotxe no habiten en la mateixa resid√®ncia, nom√©s podran anar dos persones per cada fila de seients i hauran de dur mascareta.

 

A dem√©s, es podr√† passejar pel passeig mar√≠tim i per l'arena sempre que es respecten les franges hor√†ries: amb menors de 14 anys, de 12 a 19 hores, els majors de 70 anys, de 10 a 12 hores i de 19 a 20 hores, i els altres ciutadans de 6 a 10 hores i de 20 a 23 hores. 

 

No obstant aix√≤, pel moment est√† prohibit banyar-se, ja que les platges continuaran tancades durant la Fase 1. En canvi, s√≠ que es podran banyar els deportistes federats en horari restringit, de 6 a 10 hores. De la mateixa forma, tampoc es podr√† prendre el sol en l'arena ni fer cap activitat que implique estar parat en la platja. 

 

📸 L'actualitat valenciana en im√†tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!