Quatre metges del territori valencià estan entre els 100 millors d'Espanya

La llista d'Els millors metges' d'Espanya la publica, per quart any consecutiu, la revista Forbes
Esta entre els 100 millors | Salut

Diferents especialistes que exercixen en centres sanitaris valencians han sigut inclosos en la llista d'Els millors metges' d'Espanya que publica per quart any consecutiu la revista Forbes. El llistat recopila els 100 noms més reconeguts del panorama de l'assistència, la investigació i la docència en Espanya en més d'una vintena d'especialitats, que exercixen en més de 60 centres hospitalaris, tant públics com privats.

En concret, apareix, dins de la categoria d'Oncologia, la doctora Ana Lluch, cap de Servici d'Hematologia i Oncologia Mèdica de l'Hospital Clínic Universitari de València. En Angiologia i cirurgia vascular, figura el doctor Manuel Miralles, cap de Servici d'esta especialitat en l'Hospital Universitari i Politècnic La Fe de València.

En l'especialitat de Cirurgia Plàstica, Estètica i reparadora està el doctor Pedro Cavadas, prestigiós cirurgià que es dedica a la reconstrucció microquirúrgica des de l'any 1994 i que al costat del seu equip de cirurgians plàstics duu a terme al voltant de 1.800 cirurgies cada any, en l'Hospital Nisa 9 Octubre de València.

A demés, el doctor Carlos Botella-Asunción, cap del Servici de Neurocirurgia i director de l'Àrea de Neurociències de l'Hospital Universitari i Politècnic de la Fe, ha sigut seleccionat en la secció de Neurocirurgia i Neurologia.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'opinió de Joan RIbó sobre les noves mesures del territori valencià" "Jubilats de l'àrea sanitària podran ajudar amb faenes de lluita contra el coronavirus"