Rib贸 sobre les Falles: 芦La voluntat, si 茅s possible, 茅s tirar avant amb totes les restriccions necess脿ries禄

L'alcalde ha dit que han de vore l'evoluci贸 de la pand猫mia
Ho ha dit este mat铆 | Cedida

L'alcalde de Val猫ncia, Joan Rib贸, ha assenyalat este dilluns, preguntat per la celebraci贸 de les Falles de 2021 despr茅s de la declaraci贸 d'un nou estat d'alarma per a frenar el Covid-19, que 芦la voluntat del consistori, si 茅s possible禄, 茅s dur a terme els actes que puguen tindre lloc 芦amb totes les restriccions que siguen necess脿ries禄.

芦Tot all貌 que puguem fer, respectant escrupolosament les normes, crec que ho hem de fer禄, ha apuntat. No obstant aix貌, ha indicat que esta 茅s una q眉esti贸 que no es pot 芦contestar encara禄 amb tota la certesa perqu猫 芦dep茅n de l'evoluci贸禄 de la pand猫mia.

Rib贸 s'ha pronunciat d'esta manera en declaracions als mitjans de comunicaci贸 despr茅s de presentar al costat del vicepresident segon del Consell i titular d'Habitatge i Arquitectura Bioclim脿tica, Rub茅n Mart铆nez Dalmau, el concurs del projecte pilot per a construir habitatge p煤blic en un solar de la ciutat.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"224 multes en la primera nit de toc de queda en el territori valenci脿" "La vacuna d'Oxford genera resposta immune en la gent major"