Sanitat valora «positivament» la reunió que ha tingut amb el Ministeri

El ministre comunicarà demà la decisió
La consellera Ana Barceló en la roda de premsa d'este dijous | València Diari

La reunió entre la Conselleria de Sanitat Universal i el Ministeri sobre la proposta valenciana per al canvi de fase dels 14 departaments que queden en fase 0 s'ha produït esta vesprada de dijous. El departament valencià ha considerat «molt positiva» la trobada i ha assegurat que la seua proposta ha sigut «ben acollida».

No obstant això, fonts de la Conselleria no s'han pronunciat respecte del canvi de fase, i han indicat que el ministre, Salvador Illa, comunicarà demà divendres la seua decisió. La proposta valenciana inclou el passe a la fase 1 dels 14 departaments que encara no ho han fet: Castelló, la Plana, Sagunt, Arnau de Vilanova-Llíria, Clínic-Malva-rosa, La Fe, València-Hospital General, Manises, La Ribera, Alacant-Hospital General, Sant Joan d'Alacant, Elx-Hospital General i Elx-Crevillent.

No obstant això, este avanç compta amb dos restriccions: retardar per «prudència» en tot el territori valencià la celebració d'actes culturals a l'aire lliure de menys de 200 persones, i no permetre les reunions de fins a 10 persones en el departament de la Ribera, a causa d'un brot de 42 contagis en un mateix municipi detectat en els últims dies.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'activitat d'este municipi valencià per a amenitzar els passeigs dels seus habitants" "Subvencionen amb 300.000 euros al xicotet comerç per a superar la crisi"