Les localitats de la Serratella i Portell, aïllades sense cobertura per la borrasca 'Filomena'

Els habitants de Portell han patit també un tall de llum per culpa del temporal
Portell, sense llum i amb problemes telefònics per la borrasca | Twitter

A causa del temporal 'Filomena' les localitats de la Serratella i Portell, en la comarca dels Ports (Castelló), s'han quedat sense cobertura. Per este motiu, els seus habitants no poden comunicar-se amb els seus familiars.

Tal com ha publicat el diari 'Mediterráneo', en Portell, la població s'ha quedat sense llum en ple temporal. Per això, el seu alcalde, Álvaro Ferrer, ha explicat que «en estes situacions complicades, es posa de manifest la precària infraestructura amb la que comptem els municipis. Hauria de ser bàsic comptar amb una xarxa elèctrica de garanties que puga fer front a estos temporals de neu que es produïxen quasi cada hivern».

En el municipi de la Serratella tan sols s'han quedat sense cobertura en els telèfons mòbils. El seu alcalde, Alfonso Arín, ha denunciat la situació: «És especialment greu perquè estem en un episodi de temporal amb neu, baixes temperatures i carreteres tallades. A tot això se suma que la població del municipi és molt major i té en el telèfon la seua única via de comunicació amb familiars, ajuntament o emergències».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Suprimixen l'horari de tancament de bars de carretera en el territori valencià" "Rescaten a 14 persones atrapades en la serra d'Aitana"