Sindicat d'Estudiants demana al Consell «cancel·lar» l'activitat lectiva per brots de Covid-19

Volen que s'aplique per a mínim dos setmanes
Demanen parar l'activitat durant 2 setmanes | Redacció

El Sindicat d'Estudiants del País Valencià reclama al Consell, davant de l'aparició de brots en residències universitàries i en centres educatius, que «cancel·le i paralitze» l'activitat lectiva durant «com a mínim quinze dies».

D'eixa manera ho ha declarat el coordinador d'este sindicat, Carlos Naranjo, en declaracions a Europa Press Televisió, en les que ha considerat que, després de l'aparició de brots de Covid-19 en residències universitàries, s'ha de parar  l'activitat lectiva per a «fer front a esta situació crítica».

En este sentit, Taronger ha assenyalat que les residències universitàries «no són particularment perilloses», ja que considera que és «molt més perillós que no s'hagen implementat mitjans seriosos» en estes instal·lacions per a «garantir» un vertader control de la pandèmia.

Demanen que s'aplique de manera immediata

«Des del sindicat demanem que siga una paralització de l'activitat lectiva perquè no ens servix les classes en línia, ja que en veritat no és una alternativa perquè no ens garantixen el dret a l'educació pública», ha assegurat el coordinador d'este sindicat estudiantil.

Per això, s'han plantejat que esta cancel·lació de les classes lectives s'aplique de manera immediata i durant dos setmanes, ja que creuen que els protocols fins al moment «són intencions i que són necessaris» més seguiments als contactes directes de casos positius en les aules.

A demés, Taronger s'ha mostrat partidari al fet que en tots els centres d'estudis es puguen fer proves diagnòstiques del virus perquè hi haja «mesures serioses i acabar amb esta situació per a que no anem cap a una tercera ona de contagis».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les UCI dels Hospitals d'Elda i Sagunt ja estan plenes de pacients amb coronavirus" "Tanquen el mercat municipal de Godella pel coronavirus"