Talls al trànsit este diumenge per la Carrera Pas Ras al Port de València

Es celebra la XXXII edició d'esta competició
Imatge d'arxiu d'una carrera | València Diari

Este diumenge 15 de desembre, en la ciutat de València, se celebra la 32a edició de la carrera Pas Ras al Port de València, organitzada pel Club d'Atletisme Poblats Marítims amb la col·laboració de l'Autoritat Portuària, la Marina de València i l'Ajuntament de València. La carrera s'iniciarà a les 09:00h i finalitzarà a les 10:20h, amb eixida al carrer de la Marina Reial Joan Carles I. 

A causa d'este event deportiu, afectarà el trànsit en els principals carrers de la ciutat. Per tant, i per a que estigues informat de per a on podràs circular durant eixe dia, ací tens la informació bàsica de quines vies estaran afectades en la capital del Túria.

Plànol dels carrers per a on passarà la competició | Ajuntament de València

 

Regulació del trànsit

Amb motiu del muntatge d'esta prova en el punt d'eixida, es tancarà i regularà el trànsit rodat des de les 07:00h en el carrer de la Marina Reial Joan Carles I amb el del Dr. Marcos Sopena i a les 08:50h es procedirà al tancament i regulació del trànsit en la rotonda de l'Edifici del Rellotge.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L''heroi de Dénia' i la seua família ja són ciutadans de Gandia" "La delegació del Govern i més de 25.000 persones demanen papers per a l''heroi de Dénia'"