Tanca l'ajuntament de Xaló en confirmar-se un cas de coronavirus entre el personal

La decisió s'ha pres com a mesura de prevenció fins que es coneguen tots els resultats
Encara no es coneixen tots els resultats de les proves | Europa press

L'Ajuntament de Xaló, en la comarca de la Marina Alta (Alacant), ha tancat les instal·lacions de l'edifici consistorial després de confirmar-se un cas positiu de coronavirus entre els seus treballadors. D'esta manera ho ha assegurat el mateix Ajuntament a través de les seues xarxes socials.

Esta decisió s'ha pres després de conéixer alguns dels resultats de les «proves fetes per precaució al personal de l'Ajuntament» i com a mesura de prevenció fins que es coneguen els altres «resultats de treballadors i regidors». D'altra banda, el consistori ha assegurat que el treballador afectat «ja està en aïllament».

Des de l'Ajuntament demanen als veïns que extremen la «prudència» i posen «en pràctica totes les mesures de seguretat per a previndre contagis». Per a fer qualsevol gestió en l'Ajuntament s'haurà de fer per telèfon (966480101) o per correu electrònic (info@xalo.org).

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El Festival de les Arts anuncia una edició 'Lite' per a enguany" "Última hora: Els 116 municipis valencians que han registrat casos en només 4 dies"