El territori valencià comença a estabilitzar la corba, però manté les mesures en vigor

Ho ha anunciat Ana Barceló este dimarts
Comença a estabilitzar-se la corba | Europa Press

La consellera de Sanitat Universal, Ana Barceló, ha afirmat este dimarts que «el ritme de creixement» del coronavirus «s'ha paralitzat» en el territori valencià i que s'està «estabilitzant la corba», encara que ha indicat que es mantindran les mesures de prevenció en vigor i que estes no es revisaran fins al 9 de desembre. «No ens precipitarem», ha assenyalat.

D'eixa manera ho ha explicat en la seua compareixença des de la ciutat d'Alacant per a informar sobre l'evolució de la pandèmia del coronavirus en el territori valencià.

Barceló ha indicat que s'està «aplacant la corba» i que s'està comprovant «que les mesures aplicades estan produint una línia d'evolució positiva», però ha assenyalat que «no és en cap cas suficient ni moltíssim menys. Necessitem doblegar la corba i conseguir que baixe», ha remarcat.

D'eixa manera, ha assenyalat que cal «seguir amb tensió els últims dies» fins a revisar les mesures implantades el pròxim 9 de desembre. «No es variaran les mesures fins al 9 de desembre», ha insistit.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Oliva aconsella als agricultors per a actuar davant d'accions de risc" "La Diputació de València impulsa els drets de la infància i l'adolescència"