El territori valencià suma un total de huit brots nous de coronavirus

La Consellera de Sanitat, Ana Barceló, demana responsabilitat
En Vallada, en la comarca de la Costera (València) hi ha un altre d'origen social amb sis casos | ACN

Este divendres, la Conselleria de Sanitat ha confirmat un total de huit nous brots en el territori valencià en la seua última actualització de dades.

Entre els últims brots hi ha un en Elda, en la comarca del Vinalopó Mitjà (Alacant), amb 10 casos positius d'àmbit social, dos d'ells hospitalitzats. A demés, hi ha un altre brot en Elx, en la comarca del Baix Vinalopó (Alacant), amb quatre positius de l'àmbit laboral.

També hi ha nous rebrots en les localitats d'Altea, en la comarca de la Marina Baixa (Alacant) d'origen social amb tres casos; Moncofa, en la comarca de la Plana Baixa (Castelló), relacionat amb l'àmbit social amb sis positius; i València, d'origen extracomunitari amb quatre contagis. En Vallada, en la comarca de la Costera (València) hi ha un altre d'origen social amb sis casos.

A demés, hi ha rebrots en Benigànim, en la comarca de la Vall d'Albaida (València), amb quatre contagis de l'àmbit social, un d'ells hospitalitzats, i en Benaguasil, en la comarca del Camp del Túria (València), amb tres casos de l'àmbit laboral.

Respecte als brots anteriors, el brot de València, resultat de 5 brots familiars i un social, suma 54 casos positius, amb 4 d'ells hospitalittzats. A banda, pel que fa al brot també de València relacionat amb les dos discoteques, han resultat positius 11 casos de 414 PCR fetes. Fins el moment hi ha 38 positius relacionats amb este brot.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora coronavirus: Baixen els contagis en el territori valencià" "El gran error de la Generalitat Valenciana amb la senyera"