El territori valencià rep 4 milions d'euros per a pal·liar danys del temporal DANA

Es recorda a agricultors i ramaders la importància de comptar amb un segur

La DANA afectà al Baix Segura
El Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació ha destinat un total de 3.909.730 euros | GVA

El Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació ha destinat un total de 3.909.730 euros per a explotacions agrícoles i ramaderes del territori valencià afectades per la DANA de setembre de 2019, segons ha informat en un comunicat el departament dirigit per Luis Planas.

Estes subvencions derivades dels reials decrets 539/2020 i 540/2020, de 26 de maig, es distribuiran entre explotacions de mig centenar de municipis de la regió valenciana i van destinades a pal·liar els danys per la pèrdua de més del 30% de la producció i pels danys ocasionats en diferents elements de l'explotació no assegurables, sempre que el beneficiari tinga pòlisses emparades pel Pla d'Assegurances Agràries Combinades.

En este sentit, es recorda a agricultors i ramaders la importància de comptar amb un segur, ja que és l'única ferramenta de gestió de riscos a la disposició del sector que permet fer front a les pèrdues econòmiques després d'un sinistre d'origen climàtic.

Distribució per províncies

En la província d'Alacant, explotacions agràries i ramaderes dels municipis d'Alacant, Almoradí, Crevillent, Elx, Orihuela i Rojales han percebut 352.122 euros per a fer front al minvament de més del 30% de producció.

Quant a la província de Castelló, explotacions de les Alqueries; i en la província de València, explotacions de Moixent han percebut 14.163 euros per afectació de béns no assegurables.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari