Torna Amazon Prime Day: quan és i quins descomptes hi haurà?

La plataforma de venda en línia es prepara dos dies amb grans ofertes i descomptes en tota mena de productes, que aconseguiran els dos milions

L'Amazon Prime Day 2021 ja té data: 21 i 22 de juny. La plataforma de venda en línia es prepara dos dies amb grans ofertes i descomptes en tota mena de productes, que aconseguiran els dos milions.


L'esdeveniment començarà a les 0.00 hores del dilluns 21 i acabarà a les 23.59 de l'endemà, el dimarts 22.

Seguint el deixant d'altres anys, Amazon no posarà a la venda totes les ofertes alhora. Hi haurà disponibles ofertes de dia, de 48 hores i ofertes flax.

Estes últimes solen oferir descomptes molt sucosos durant un nombre limitat d'hores o fins que s'esgota l'estoc.


Com cada any, per a beneficiar-se de tots els descomptes és necessari tindre contractat el servei Amazon Prime, al qual encara hi ha temps de subscriure's bé a llarg termini o amb el període de prova gratuït de 30 dies.


Consells per a comprar

Des de la companyia recomanen fer les compres i bussejar entre les ofertes des de l'aplicació, per a així no perdre detall dels grans descomptes encara que no estigues a casa en eixe moment. És el cas de les ofertes flaix.


Amazon ha informat que serà possible preguntar-li a Alexa per ofertes personalitzades i que es podran fraccionar els pagaments en quatre terminis.


Les ofertes que estan disponibles ja

Els clients que ja estiguen subscrits a Amazon Prime poden començar a gaudir de les ofertes anticipades de la plataforma. Ja hi ha descomptes disponibles en les seccions de Llar, Bellesa, Cuina o Joguets, a més d'en Amazon Fashion, on hi ha disponible una rebaixa del 20% en peces seleccionades.

Els productes de subscripció de la plataforma també es veuen afectats pel Prime Day. Els clients podran tindre accés il·limitat a Amazon Music Unlimited, el servei de música i podcasts, durant quatre mesos de manera gratuïta i a Kindle Unlimited durant tres.

També comptaran amb un 30% de descompte centenars de productes del supermercat Amazon Fresh. 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Bizum canvia hui: El que has de tindre en compte si ho uses" "Miguel Bosé cancel·la la seua gira després de confirmar-se que va defraudar a Hisenda"