Sanitat vacunarà amb una tercera dosi a veïns de Biar després d'un error

Un total de 12 veïns de Biar de 43 anys van rebre sol sèrum sense la dosi de vacuna covid
 
 

Este divendres, 30 de juliol, alguns veïns de la localitat de Biar i d'altres de la comarca de l'Alt Vinalopó (Alacant), han tornat a ser citats per Sanitat per a rebre una tercera dosi de la vacuna del Covid-19, ja que va haver-hi 12 persones a les quals, per error, es va inocular sèrum sense la pertinent dosi de vacuna de Pfizer-BioNTech. L'error afecta veïns del municipi de Biar i tots són nascuts en 1978.

El personal del centre de salut s'adonà, en comprovar els excedents al final de la jornada, que s'havia administrat sèrum i no la vacuna a 12 veïns que aquell dia estaven citats. No obstant això, la identitat dels afectats que van rebre el sèrum es desconeix.

Immediatament, el centre de salut va contactar amb Salut Pública per a informar del succés. Sanitat va prendre la decisió que els afectats podran vacunar-se voluntàriament 21 dies després d'aquesta accidentada segona dosi. En cas de decidir vacunar-se, les 12 persones de Biar rebran la segona dosi. La resta, una tercera de reforç que, està avalada per estudis clínics.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Sanitat registra 2.685 casos nous de coronavirus en la Comunitat Valenciana" "Nou vol directe entre Sevilla i Castelló amb dues freqüències setmanals"