València encén les llums de Nadal

El pressupost d'enguany arriba fins als 121.000 euros, quasi un 20 per cent més que l'any passat
Llums de Nadal en València | Minerva G.G.
 

La ciutat de València lluix des de les 20 hores d'este divendres la seua tradicional decoració nadalenca que, a més d'en el centre de la ciutat, ha sigut instal·lada en 30 punts diferents en barris i pobles de València.

L'alcalde de la ciutat, Joan Ribó, acompanyat del regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, i les falleres majors de València, Consuelo Llobell i Carla García, ha assistit a l'encés de la il·luminació nadalenca en la plaça de l'Ajuntament, en un acte amb les actuacions del Cor Escolar COMVAL i el dels Xiquets Cantaires DIVISI.

«Un any més el Nadal s'encén en València en molts punts diversos gràcies a tots els arbres de Nadal i la decoració i la il·luminació que hem distribuït per tota la ciutat», ha destacat l'alcalde, Joan Ribó.

L'encés de la il·luminació marca l'inici de «tot un conjunt d'activitats paral·leles que dinamitzen la interacció social i l'activitat econòmica per tots eixos 30 punts de la ciutat», ha recalcat el consistori. El pressupost d'enguany arriba fins als 121.000 euros, quasi un 20 per cent més que l'any passat.

  

Quant als arbres de Nadal, elements més característics de la decoració nadalenca, a més de l'instal·lat en la plaça de l'Ajuntament, s'han encés els de les places de Patraix, del Doctor Landete, Campanar, Benimaclet, del Doctor Collado i Benicalap. També en el Cabanyal, Orriols, Sant Marcel·lí, Malilla i en el Mercat d'Abastos.

A més, la decoració nadalenca arribarà un any més als pobles de Benifaraig, Poble Nou, Borbotó, Masarrojos, Cases de Bàrcena, la Torre, el Palmar, el Perellonet, Pinedo, el Saler, Mauella, el Forn d'Alcedo, Font d'En Corts, Carpesa, Castellar-l'Oliveral, la Punta i Benimàmet-Beniferri.

La decoració d'enguany es completa amb elements ornamentals al principi dels carrers pròxims a la plaça de l'Ajuntament: Sang, Periodista Azzati, Roger de Llòria, Marqués de Sotelo, Ribera, Correus, En Llop, Barcelonina, Cotanda i Maria Cristina.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Talls de llum en 30 municipis valencians esta setmana" "Este dijous arriba la I Ruta del Maridatge que no et pots perdre en Gandia"