Sis metges valencians, els millors valorats d'Espanya

Es troben dins dels 50 especialistes de la medicina privada millor valorats en la VI edició dels 'Top Doctors Awards'
Un metge en una imatge d'arxiu | Cedida
 

Un total de sis metges del territori valencià es troben entre els 50 especialistes de la medicina privada millor valorats en la VI edició dels 'Top Doctors Awards'.

En este llistat apareixen tres facultatius que exercixen en la província d'Alacant: Enrique Chipont Benabent, oftalmòleg; Javier Sendra Tello, neurocirujano; i José Manuel Torres Hortelano, en l'especialitat d'Odontologia.

Els altres tres doctors en el rànquing treballen en València i són: David Dávila Dorta (Cirurgia General i Aparell Digestiu); Aurelio Quesada Daurador (Cardiologia) i Virginia Murcia Puchades (Otorrinolaringologia).

Esta distinció «reconeix la labor dels especialistes mèdics en l'últim any, valorats pel propi col·lectiu mèdic i especialistes de cada àrea, encarregats de realitzar la nominació a través d'un procés d'enquesta oberta dirigida als professionals col·legiats que vulguen».

A més, tots els doctors que formen part de la plataforma han passat un control d'auditoria externa i han sigut certificats pel que és actualment el procés de selecció de doctors més rigorós del món, el qual compta amb més de 25 anys d'experiència.

En esta edició, s'han arreplegat un total de 4.500 recomanacions de professionals, dels que s'han seleccionat els 50 més valorats. Els criteris que els professionals han de tindre en compte a l'hora de votar són la formació i habilitats clíniques, a més de la reflexió de quin metge acudiria o recomanaria a les seues amistats o familiars. També, es tenen en compte les opinions dels pacients després del contacte o visita als especialistes on valoren aspectes com el temps, l'atenció o la cura rebuda.

El rànquing per províncies dels Top 'Doctors Awards 2019' és: Barcelona (8), Madrid (8), Sevilla (3), Màlaga (3), València (3), Alacant (3), Las Palmas de Gran Canaria (3), la Corunya (2), Tenerife (2), Valladolid (2) i 13 províncies amb 1 professional seleccionat. Entre les especialitats mèdiques més recomanades en medicina privada, destaquen Urologia (amb 6 professionals), Cardiologia (4) i Ginecologia, Traumatologia, Cirurgia General i Cirurgia Maxil·lofacial, (amb 3 professionals cadascuna) entre altres.

També pots llegir...

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tres avingudes valencianes entre les més perilloses d'Espanya" "Ix a la llum la milionària herència que va deixar Franco"