Val猫ncia mant茅 els festius escolars de mar莽 a pesar de la suspensi贸 de les Falles

Els dies 16, 17 i 18 continuaran sent festius en el calendari educatiu
Es respecta la planificaci贸 escolar i la programaci贸 d'unitats did脿ctiques | Pixabay

El Consell Escolar Municipal de Val猫ncia ha decidit, per majoria, mantindre els festius escolars previstos per a mar莽, els dies 16, 17 i 18, a pesar de la suspensi贸 de les Falles per la situaci贸 de la pand猫mia.

Durant la sessi贸, convocada amb car脿cter extraordinari, hi ha hagut diversitat de propostes. De la mateixa manera, l'opci贸 de mantindre el calendari, els dies 16, 17 i 18, ha resultat la m茅s votada amb 14 vots.

La possibilitat de mantindre el 17 i 18 de mar莽 per貌 canviar el tercer dia al 3 de maig ha comptat amb 8 vots, mentres que una tercera opci贸, la de passar els tres dies inicials al 29, 30 i 31 de mar莽, per ser els dies previs a les vacances de Setmana Santa, ha tingut 6 vots.


Mantindre els dies festius era tamb茅 la proposta defensada per l'Ajuntament, segons havia avan莽at la regidora d'Educaci贸 i presidenta del Consell Escolar Municipal, Maite Ib谩帽ez. L'edil justifica la postura en qu猫, d'esta manera, es respecta la planificaci贸 escolar i la programaci贸 d'unitats did脿ctiques que ja estan coordinades des de principi de curs.

Programaci贸 did脿ctica prevista

芦Volem donar suport a un desenvolupament de curs que siga el m茅s eficient possible i que facilite la tasca de la comunitat educativa禄, mant茅 Ib谩帽ez.

Tamb茅 ha defensat esta postura, entre altres representants, la del Sindicat de Treballadores i Treballadors de l'Ensenyament del Pa铆s Valenci脿 (STEPV), qui ha subratllat la import脿ncia de mantindre la programaci贸 did脿ctica prevista.

De la mateixa manera, des d'esta organitzaci贸 sindical han incidit en qu猫, 芦en un curs tan dur com l'actual, estos dies festius vindran molt b茅 al professorat i als alumnes per a tindre un descans禄.

📸 L'actualitat valenciana en im脿tgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"脷LTIMA HORA: Nou r猫cord de morts en el territori valenci脿" "Atenci贸: M茅s de 10.000 contagis de coronavirus en Espanya"