Atenció amb el que volen fer les aerolínies amb els passatgers

Et comptem les raons que impulsen esta possible mesura abans de pujar a un avió

Que les aerolínies es plantegen pesar als passatgers abans d'embarcar en l'avió és una mesura que, en principi, ens resulta com a poc sorprenent. Però als Estats Units es plantegen dur-la a terme en tan sols uns mesos, segons una publicació del “New York Post”.

L'Administració Aeronàutica Federal assegura que el motiu que és la importància que té el pes dels passatgers a l'hora d'ajustar els paràmetres de vol.

Pel que sembla el motiu per a prendre esta decisió, és perquè s'ha demostrat el creixent sobrepés de la població en determinats països, entre ells els Estats Units, i des de l'Administració consideren que els càlculs que manejaven fins hui estan desfasats.


La mala alimentació i el sedentarisme són els principals responsables de l'augment de l'índex d'obesitat, i ara, a més de plantejar-nos que això suposa un risc per a cada persona de manera individual, l'excés de pes pot posar també en risc la seguretat dels tripulants i passatgers d'un avió. I és que este, per a volar en òptimes condicions, no pot superar un pes determinat.


Conéixer el pes per a estalviar combustible

 


La seguretat de l'avió és el principal motiu per a revisar el pes dels passatgers. Però hi ha un altre que els resulta de gran utilitat a les aerolínies: l'estalvi de combustible. Com més pes ha de suportar l'avió, més combustible necessita.

Si hi ha un càlcul previ del pes, també es pot calcular quant combustible es requereix. Això podria resoldre's, en principi, amb una dada amb el qual ja compten, que és el nombre de passatgers. Però el número, sense saber quant pesa cada persona, sembla no oferir dades del tot concloents.


Incloure el pes en un formulari

 

L'opció d'incloure el pes en un formulari en el moment de reservar el vol podria ser molt eficaç, al mateix temps que manté la privacitat dels passatgers. Però es pressuposa que no seria un mètode fiable, perquè és molt possible que moltes persones no es mostren sinceres en haver de donar esta dada.

Per tant, sembla que aconseguir una informació que siga útil no resulta senzill sense arribar a molestar o ofendre a una gran part dels passatgers.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El Govern aprova la 'llei trans', que contempla l'autodeterminació de gènere" "Anul·len la primera correcció de l'examen de Filosofia de les PAU"