Zara posa en venda dos reproduccions d’americanes de Balmain

El grup empresarial tèxtil torna a oferir peces de roba clonades de les marques més exclusives a un preu més assequible, aquesta vegada de la firma francesa Balmain
Zara ha posat a la venda dos clons de les americanes de tweed de Balmain | ZARA

 

Moltes vegades les botigues ‘low cost’ clonen peces de roba de les marques de moda més prestigioses i reconegudes mundialment. Segons ha explicat ‘La Coctelera’, aquesta vegada ha sigut Zara qui s’ha aventurat a incloure a la seua col·lecció un clon de la marca francesa de luxe Balmain, i ha reproduït dos jaquetes de tweed.

 

Zara clona l’americana tweed blanca de Balmain

La marca francesa ha incorporat a la seua col·lecció més recent un blazer de tweed blanc per renovar el clàssic que sempre havia representat a Balmain. A partir d’aquest redisseny han presentat una versió d’aquesta indumentària amb botons daurats creuats i una solapa que realça la figura, tal com es pot apreciar en la imatge.

 

 

La clàssica americana de tweed de Balmain en la seua versió renovada | BALMAIN

 

La resposta dels consumidors ha sigut tan efusiva que Zara ha caigut a la temptació de reproduir l’americana de Balmain i incloure-la a la seua col·lecció més recent. De color blanc i molt pareguda a la marca francesa, es tracta d’una jaqueta blanca de tweed que pot adquirir-se a un preu molt més reduït. Tot i mantindre la mateixa tonalitat blanca i els botons daurats, Zara ha eliminat la solapa del coll i ha disminuït el seu preu de 2.000 a 69,95 euros.

 

Jaqueta de tweed de Zara, reproducció del blazer de Balmain | ZARA

 

Zara clona també l’americana roja de Balmain

L’americana de tweed de color blanc de Balmain no ha sigut l'única debilitat de Zara. Una americana, aquesta vegada de color roja, també ha sigut  incorporada als productes de l’empresa tèxtil a preu ‘low cost’.

 

L'americana de Balmain de tweed de color roig| BALMAIN

 

La diferència més notable entre les dos indumentàries són els botons de color plata de Zara que substituïxen els daurats de Balmain. A més a més, la cintura és més ampla per la seua caiguda més recta. Pot adquirir-se per 79,95 euros.

 

Jaqueta de tweed roja de Zara | ZARA

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram