ÚLTIMA HORA

🚨 Quan passarem els valencians a la Fase 3 segons la Generalitat

Caixa Ontinyent renova el web, la imatge corporativa i la Direcció de l'Hotel Kazar

L’entitat, que es va fer càrrec de l'hotel al gener, ha valorat positivament els primers mesos de gestió.
L'Hotel Kazar, gestionat per Vicente Gandia, de Caixa Ontinyent | Caixa Ontinyent

 

Sis mesos després d'assumir la seua gestió, Caixa Ontinyent ha presentat el nou lloc web de l'Hotel Kazar, un canvi que va acompanyat d'una transformació de la seua imatge corporativa i d'una nova Direcció a càrrec de personal de l'entitat.

 

Caixa Ontinyent , que es va fer càrrec de l'hotel per a assegurar la seua continuïtat i preservar un edifici tan emblemàtic per a la ciutat, treballa amb l'objectiu d'adaptar els seus servicis als nous temps. Així, s'ha potenciat la utilització del servici d'habitacions, s'han tancat acords amb associacions i grups empresarials, i s'està potenciant el servici de saló banquets i el de restauració.

 

A més, l'Hotel Kazar compta des de hui amb un nou lloc web que permet conéixer amb detall els servicis oferits, a més de la possibilitat de realitzar contractacions online, al mateix temps que ha renovat la seua imatge corporativa per a adaptar-la al nou estil de gestió.

 

La Direcció de l'Hotel ha sigut assumida per un empleat de Caixa Ontinyent, Vicente Gandia, qui compta amb el suport professional de tota l'organització de Caixa Ontinyent, que s'ha implicat a fons en el projecte.

 

El president de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, ha destacat que «es tracta d'un servici essencial per a la ciutat d'Ontinyent situat, a més, en un edifici emblemàtic. Teníem l'obligació moral d'assumir este projecte per a continuar contribuint, com hem fet al llarg de la nostra història, al creixement socioeconòmic d'Ontinyent». Afegint que «estem satisfets d'estos primers sis mesos de gestió i som conscients que ens queda un llarg camí per recórrer per a conseguir els objectius que ens hem proposat».

 

Per part seua, el director de l'Hotel Kazar, Vicent Gandia, ha explicat que «estem treballant amb molta il·lusió en el projecte per a que vaja evolucionant d'acord amb les exigències de la nova realitat que travessem. Un treball que estem segurs que es vorà afavorit perquè comptem, a més, amb molts aspectes al nostre favor: un edifici singular amb un encant especial, situat en ple centre d'Ontinyent, i amb grans possibilitats tant en hostalatge com en restauració».

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!