Horrorland guanya el premi al millor event europeu de terror

La segona edició del parc obrirà les portes el 4 d'octubre amb més espai i noves atraccions
Els impulsors d'Horrorland, les companyies HororBox i Insomnia, arreplegant el premi   | Instagram | @davidmorenoof

 

Europa premia el primer parc temàtic de terror en Espanya. Horroland ha guanyat el reconeiximent al millor event europeu de terror en els prestigiosos 'Scare Awards'. Els guardons compten amb 15 categories i 90 nominats i s'han entregat este dimarts de nit en el parc d'Alton, en el Regne Unit. Es tracta del premi més important que s'entrega, ja que és l'únic a nivell europeu.

Tot i que els altres contrincants són parcs amb trajectòria i bagatge, el jurat ha decidit guardonar el parc de terror espanyol, i en destaca la qualitat dels decorats, la posada en escena de les seues experiències, la professionalitat dels actors i la campanya de màrqueting i comunicació duta a terme per donar a conéixer el parc. 

Torna el terror esta tardor

Inspirat en una classe de parc molt popular en els Estats Units, Horrorland ha sigut el primer parc temàtic de terror del sud d'Europa. Situat en una antiga central tèrmica, es va estrenar la tardor passada i, tot i que tenia previst obrir només durant els mesos d'octubre i novembre, aprofitant la temporada de Tots Sants i Halloween, va acabar obrint també per Nadal, els dies 28, 29 i 30 de desembre, amb dos noves atraccions.

L'èxit va ser rotund. Amb un aforament màxim de 4.500 persones, es van acabar les entrades i es van vendre tots els abonaments que evitaven haver de fer cua. A més, el parc va ser guardonat en els PAC Awards, els primers premis per a parcs d'oci que valoren les opinions dels visitants i experts, com a «millor novetat en parcs d'Espanya 2018».

En definitiva, una aventura que arrancava amb un 93% d'entrades venudes el dia de la seua inauguració i que, segur, continuarà atemorint visitants enguany. De fet, ja hi ha data per a la segona edició: el parc obrirà portes el 4 d'octubre amb més espai i noves atraccions.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ikea sorprén amb un canvi que t'encantarà" "Alerta sanitària per una perillosa pasta de dents que pots trobar en la Comunitat Valenciana"