30.000 euros, la multa a un local de València per vendre 'garrafó'

Han trobat més de 500 botelles sense precinte fiscal ni número de registre sanitari
El local s'enfronta a una multa de 30.000 euros | València Diari

 

La Policia Local del districte del Marítim de València ha denunciat per infracció molt greu, que podria comportar una multa de 30.000 euros, a un local de la plaça del Cedre per acumular centenars de botelles d'alcohol sense el corresponent precinte fiscal ni registre sanitari.

Segons ha informat la Policia Local en un comunicat, s'ha denunciat al propietari del negoci per exercir activitats presumptament il·legals i obstruir suposadament la inspecció dels agents.

La investigació es va iniciar el passat 27 de setembre quan una patrulla de la Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS) va fer una inspecció d'un establiment en els voltants de la plaça del Cedre a on va observar 13 botelles d'alcohol que no tenien el corresponent precinte fiscal per a begudes alcohòliques.

La patrulla de la Policia Local va sol·licitar en eixe moment fer una inspecció del magatzem i allí va trobar altres 530 botelles, de les que 396 no tenien precinte fiscal i 134 no tenien el número de registre sanitari. En preguntar a l'encarregat per la procedència de les botelles, es va negar a facilitar-la, segons la Policia Local.

Els agents que van intervindre en el servici van retirar les 13 botelles i s'està analitzant el seu contingut per part dels servicis sanitaris.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Alerten d'una substància que pot resultar perillosa en uns fruits secs" "Retiren d'urgència 13 nous formatges per listeriosi dels supermercats espanyols"