INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

Alerten de la presència de sulfits en un còctel de fruits secs venut en Espanya

Menjar-ne pot comportar problemes per a les persones que siguen al·lèrgiques a estos conservants
Els aliments contaminats són unes panses | València Diari

 

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha alertat recentment de la presència de sulfits en un còctel de fruits secs venuts en els supermercats espanyols i pertanyents a la marca Salysol. Es tractaria d'un producte envasat en llanda, d'uns 80 grams i corresponent al lot 32918 amb data de consum preferent per a juliol del 2022.

 

Un problema per als qui siguen al·lèrgics

Tot i que la presència de sulfits, de forma controlada, no suposa un risc per a la salut alimentària de les persones, sí que pot comportar problemes per les persones que siguen al·lèrgiques a eixos conservants. Com a mínim, d'eixa manera ho han explicat els experts, que afigen que: «Com a mesura de precaució es recomana als consumidors que siguen al·lèrgics als sulfits i que puguen tindre el producte citat en les seues cases, que s'abstinguen de consumir-lo».

 

La Xarxa d'Alerta Alimentària Nacional (SCIRI), va ser la responsable de donar l'alerta de la presència de sulfits, concretament, en les panses procedents de Sud-àfrica que formen part del còctel de fruits secs. Arran d'eixa alerta, s'ha donat coneixement dels fets a les autoritats competents de totes les comunitats autònomes.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!