Netflix puja els seus preus a Espanya des d'este dilluns

La tarifa estàndard manté les mateixes característiques, però augmenta el seu cost en un euro

Netflix ha començat la setmana amb una pujada dels seus preus a Espanya. Des d'este dilluns 11 d'octubre, la plataforma de streaming passa a costar entre 1 i 2 euros més per a nous subscriptors, mentre que els ja subscrits rebran un mail a partir del dia 18 informant-los del dia en què se'ls aplicarà la pujada en els seus comptes, segons el pla contractat i la data en què han de pagar el següent mes de subscripció.

El pla bàsic es queda igual

La pujada no afecta el pla Bàsic, que es manté en 7.99 €/mes, però sí als plans Estàndard i Premium, que pugen el seu preu 1 i 2 euros, respectivament. Amb este increment en la quota, els plans de Netflix queden de la següent manera:

- Pla Bàsic: es manté en 7.99 €/mes.
- Pla Estàndard: passa de 11.99 €/mes a 12.99 €/mes
- Pla Premium: passa de 15.99 €/mes a 17.99 €/mes

El canvi de cost s'aplicarà a a tots els nous membres d'Estàndard i Prèmium a partir del dia d'avui, dilluns 11 d'octubre, mentre que els subscriptors existents de totes dos modalitats rebran notificacions per correu electrònic així com en l'aplicació de Netflix a partir del 18 d'octubre, segons el seu cicle de facturació.

La seua última pujada va ser al 2019

L'última pujada en les tarifes de Netflix es va produir al juny de 2019, quan també va mantenir el preu del pla Bàsic i va pujar 1 i 2 euros els plans Estàndard i Prèmium, respectivament. Ara torna a incrementar-los de la mateixa manera a escasses dos setmanes de l'arribada a Espanya de HBO Max, que es produirà el pròxim 26 d'octubre. A més, esta pujada no ve acompanyada d'una millora en els serveis, que es mantenen intactes en cadascun dels tres plans de subscripció.

El principal objectiu de Netflix

Des de la companyia s'assegura que el principal objectiu de la pujada és "oferir un entreteniment que supere les expectatives dels nostres subscriptors". "Estem actualitzant els nostres preus per a poder reflectir les millores del nostre catàleg de sèries i pel·lícules, així com la qualitat del nostre servei i, cosa que és més important: per a poder continuar oferint més opcions i millorar la nostra proposta de valor", expliquen, valorant el volum de producció de la companyia a Espanya fins hui.

Plans i preus de subscripció de Netflix

Amb estos preus, els plans Estàndard i Prèmium de Netflix es consoliden com els més cars entre les principals plataformes de streaming que operen al nostre país. L'opció Bàsica, en canvi, se situa en una zona intermèdia, perquè continua sent més barata que les opcions més barates de Disney+ i HBO Max. Si bé estes dos últimes inclouen ofertes anuals que abarateixen el preu per mes. Amazon Prevalgui Vídeo, per part seva, és la més barata d'entre els grans serveis de streaming:

Netflix: Pla Bàsic (7.99 €/mes), Pla Estàndard (12.99 €/mes), Pla Prèmium (17.99 €/mes)
Disney+: 8.99 €/mes o 89.99 €/any
HBO Max: 8.99 €/mes o 69.99 €/any
Apple TV: 4.99 €/mes
Amazon Prevalgui Vídeo: 3.99 €/mes o 36.99 €/any
Filmin: 7.99 €/mes o 84 €/any


Segons l'últim baròmetre del mercat de OTT i TV de pagament, publicat la setmana passada per Sobrevent Comunicació abans d'esta pujada de preus, Netflix és la plataforma de streaming més usada del nostre país, perquè un 59.9% de la població amb accés a plataforma (23,3 milions, en termes absoluts) la utilitza. A més, és la millor valorada (7,9) i la més recomanada entre els seus propis usuaris (7,95).

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Endolls estalviadors d'energia, de veritat, estalvien? #NoCuela" "Patinets elèctrics: OCU a favor de l'ús obligatori del casc en la calçada"