Sanitat prohibix consumir estos embotits vegetals venuts en supermercats valencians

S'han detectat traces de mostassa en 4 lots de xoriços i botifarres de 3 marques diferents

Embotit
S'han detectat traces de mostassa en estos embotits vegetals | PXHERE

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN), depenent del ministeri de Sanitat, ha retirat dels establiments d'alimentació diferents lots d'embotits vegetals fabricats en Espanya i que es poden comprar en el territori valencià. El motiu d'esta alerta sanitària és que s'han trobat traces de mostassa no declarada en l'etiquetatge provinent de la matèria primera d'origen italià. 

Els productes que ja no es poden trobar en les tendes són concretament quatre lots de xoriço i botifarra negra vegetal, amb números 315 i 326, i 301 i 322, respectivament. Estos embotits es venien baix el nom de tres marques diferents: Zuaitzo, Soj Happy i El Artesano.

Venuts en bona part de l'Estat

El territori valencià no seria l'única comunitat autònoma afectada. Gràcies al Sistema Coordinat d'Intercanvi Ràpid d'Informació, les autoritats d'Aragó, Andalusia, Castella i Lleó, Castella-La Manxa, Catalunya, Galícia, Madrid, Múrcia i Navarra han pogut retirar els productes de les tendes. 

L'AESAN ha recomanat a totes les persones al·lèrgiques a la mostassa que hagueren comprat estos productes que no els consumisquen. Han informat, però, que no suposen cap perill per a qui no són al·lèrgics a la mostassa.

També pots llegir...

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari