El primer i segon premi de la loteria nacional cau a Castelló i a Alacant

El segon premi del sorteig del dijous també va caure a Ayora
El primer i segon premi de la loteria nacional a Castelló i Alacant | València Diari

 

El sorteig d'aquest dissabte 6 d'abril de la Loteria Nacional, hui especial de l'Associació espanyola contra el càncer, ha repartit la sort a la Comunitat Valenciana.

Concretament, el primer premi se'n ha anat fins al Grau de Castelló, on el número 94690 ha deixat 100.000€ el dècim i 1.000.000€ la sèrie. L'administració agraciada ha sigut la del carrer Sebastian Elcano 16.

El segon premi s'ha venut a Algorfa, Baix Segura, on el número 09637 ha deixat 25.000 euros el dècim i 250.000 € a la sèrie. 

Segons la informació de Loteries i Apostes de l'Estat, recollida per València Diari, el primer premi s'ha venut en el despatx receptor número 05270 d'Almeria, situat en l'avinguda Pablo Iglesias, número 79. A més, ha tocat a Gijón (Astúries), Barcelona, Grau de Castelló (Castelló), Majadahonda (Madrid) i Pamplona (Navarra). 

 

  

El segon premi ha tocat a Algorfa i Elx (Alacant), Barcelona, Etxebarri, Lezama i Sondika (Biscaia), Campdevánol i Ripoll (Girona), Sa Indioteria (Illes Balears), Madrid, Lorca (Múrcia) i Santa Cruz de Tenerife. Els reintegraments corresponen als números 0, 2 i 8.

 

El segon premi de la Loteria Nacional de dijous cau a la localitat d'Ayora

El sorteig de la Loteria Nacional d'aquest dijous ha tornat a deixar un dels seus premis a la Comunitat Valenciana, en concret a la localitat d'Ayora, a la comarca de la Vall d'Ayora, on ha tocat el segon premi d'aquest sorteig.

 

Aquest segon premi de dijous, que reparteix 6.000 euros per dècim (60.000 euros a la sèrie), ha tocat amb el número 93.519. En el cas de la localitat d'Ayora, el número premiat ha sigut venut al carrer Emilio Casanova, número 6, de la localitat.

Un premi 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!