Zara s’arrisca amb la jaqueta més estranya fins ara

La peça mescla modern i clàssic i el resultat no deixarà indiferent a ningú
Zara ha arriscat massa amb la seua última jaqueta | Itfashion

 

Zara està apostant últimament per peces de roba amb molt d’estil a un preu assequible per a tots. Entre els seus clients més reconeguts es troba Victoria Frederica, Violeta Magriñán i, fins i tot, la reina Letícia, que no dubten en lluir esta marca públicament.

 

Però ara l’empresa d’Amancio Ortega ha apostat per una arriscada peça de roba: una jaqueta que barreja el clàssic amb el modern. D'eixa manera, han decidit traure una americana clàssica (blazer) mesclada amb una ‘bomber’. I el resultat no deixarà indiferent a ningú.

 

Una estranya barreja d’estils

La part de ‘blazer’ està composta per un color blau marí amb ratlles blanques verticals, que li donen un toc elegant per a alguna ocasió especial. Però el que no acaba d’encaixar és la part de ‘bomber’ situada entre les mànigues. El seu color verd militar i el seu estil més casual fan que esta peça siga original, però a la volta no sabem ben bé en quines ocasions es podria portar posat.  

La jaqueta es pot aconseguir per 59,95€ | Zara

 

Zara la té posada a la venda per 59,95 euros i pareix que està triomfant entre el públic. La talla XXL s’ha acabat, tot i que encara queden totes les talles de la XS a la XL. A demés, cal mencionar que la jaqueta pertany a la col·lecció ‘Join Life’, que conté almenys un 50% de llana reciclada amb materials sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

 

Encara que a primera vista no és una peça que es voria molt pel carrer, no hi ha dubte que molts ‘influencers’ la compraran, compartiran la seua sensació a través de les xarxes socials i s'acabarà en qüestió de dies. Perquè si alguna cosa té Zara és la capacitat de triomfar en tots els seus productes.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!