La gran novetat de Mercadona que s'acabarà en pocs dies

La nova col·lecció de la seua secció de Perfumeria que serà un èxit assegurat
Mercadona torna a apostar per novetats en la seua gamma de cosmètics | Mercadona

 

Feia temps que la seua arribada a les tendes estava anunciada i no ha defraudat. Mercadona per fi ha tret la seua nova col·lecció exclusiva de maquillatge per a esta primavera i les seues clientes estan encantades amb tots els seus productes. 

 

'New Roses' és el nom de la nova col·lecció de maquillatge Deliplus. Inspirada en el món floral, porta els colors roses més bonics en ombres d'ulls, pintallavis i altres cosmètics d'edició limitada. Si no corres, s'acabaran ràpidament, ja que no estaran molts dies en tots els seus supermercats de tota Espanya. 

 

Imatge promocional de la col·lecció 'New Roses' de maquillatge de Mercadona | Mercadona

 

Mirada d'escàndol amb el nou maquillatge de Mercadona

El que s'està convertint en un dels productes més aplaudits per les clientes és la nova paleta d'ombres 'New Roses'. Esta combina 8 colors diferents amb acabats mate, setinats i perlats en tons terra i rosats. 

 

Per a completar una mirada d'escàndol, en la Perfumeria de Mercadona trobaràs també la nova màscara de pestanyes 'Diva Look'. Pentinant les pestanyes des de l'arrel fins a les puntes, et dona un volum XXL i sense deixar grumolls. 

 

A demés, no pots deixar de comprar, el nou delineador d'ulls amb doble efecte. Este 'Eyeliner Double Effect' té un suau aplicador amb forma bisellada que permet fer traçades fines i gordes amb un negre intens

 

 

Tres labials que s'acabaran

Per a donar color als llavis, apareixen tres nous colors en el format més popular entre les habituals clientes dels súpers valencians. Són barres de llavis de format 'stylo' en color fúcsia, rosa mig i pètal amb acabat de llarga duració i acabat mate

 

L'esprai fixador de maquillatge més buscat

Però, sens dubte, si hi ha un producte que és el millor de la col·lecció i que es pot trobar en molts supermercats és l'esprai fixador de maquillatge. Fixant-se en els tutorials de les millors blogueres de bellesa, han creat el 'Make up fixer', un esprai que manté la pell hidratada i a la volta allarga la duració i fixació del maquillatge. Es pot utilitzar abans del maquillatge per a hidratar i preparar la pell o després per a fixar-lo i, sobretot, sempre a una distància mínima de 20 centímetres .

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!