Zara enceta els 'Special Prices'

La firma d'Inditext ha posat a preus especials a alguns dels seus vestits de la col·lecció actual primavera-estiu, que ara es poden trobar a menys de 20 euros
Zara ha inclòs vestits de temporada en la secció 'Special Prices' | Zara

 

Arriben sorpreses a la secció especial que Zara anomena 'Special Prices'. Allí, la firma inclou mudes que són de temporada i formen part de la col·lecció, és a dir, que no estan encara en rebaixes, però que es poden trobar a preus especials, molt inferiors als habituals, i que no superen els 19,99 euros. D'esta manera, Zara ha encetat ls seus preus especials, incloent vestits de la temporada primavera-estiu que tal com han eixit a la venda, s'han agotat en hores. Ací mostrem alguns que encara estan disponibles.

Este vestit només costa 9,99 euros | Zara

 

Un vestit amb punt de canalé en un color salmó preciós que ja és tendència per este estiu; de màniga curta i coll redó, el pots trobar a un preu espectacular: 9,99 euros.

Vestit estampat de llunes amb capa nugada | Zara

Per a les enamorades de l'estampat de llunes, un clàssic que sempre perdura en èpoques estivals, Zara ha posat a la seua disposició este vestit de color blau cel, d'altura 'midi', escot de punta, i màniga ampla; el detall d'este vestit està en el llaç amb què tanca en el centre i que li aporta un toc d'originalitat.

El vestit amb estampat de llunes que es va viralitzar, ara s'aconseguix per 19,99 euros | ZARA

 

Seguint amb l'estampat de llunes, el preferit d'enguany, Zara ha inclòs a la secció d''Special Prices' un vestit que va causar furor a principis d'any i que es va viralitzar en les xarxes en la seua versió en blau; ara, Zara el posa a 19,99 euros, en color groc pastel. Si el preferixes llis i sense cap classe d'estampat, Zara t'oferix el mateix model sense llunes, per 19,99 euros.

Vestit per a l'estiu a 19,99 euros | Zara

 

Este vestit és ideal per a l'estiu, ja que el blanc no falla mai. D'inspiració eivissenca, du uns brodats i uns tirants finets que li donen la frescor necessària per als dies calorosos d'estiu. Igual que els altres, no arriba als 20 euros.

Vestit elaborat amb brodat perforat | ZARA

 

També amb brodat perforat, Zara inclou en els 'Special Prices' este model, per si preferixes el color negre. De màniga llarga, amb botons de dalt a baix i cinturó del mateix teixit, el trobes a 19,99 euros.

De moment, estes són algunes de les peces que encara estan disponibles; quedarem a l'espera que Zara incloga més productes a la seua nova secció d''Special Prices'.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Novetats Zara: arriben talles noves" "Nova oferta de treball de Mercadona per a impulsar la seua secció de menjar preparat"