Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

L'actriu Anna Castillo torna a publicar una fotografia despullada

L'actriu, protagonista de 'La llamada', torna a incendiar Instagram després de penjar una imatge íntima

 

L'actriu Anna Castillo ha demostrat que no t√© cap pudor en penjar fotos √≠ntimes en les xarxes socials. El seu Instagram √©s una prova, ja que la jove ha tornat a publicar una imatge despullada.

Defensora dels despullats en Instagram

No √©s la primera volta que Anna Castillo ha penjat una imatge despullada, l'actriu recentment ha publicat fotografies sense roba en el llit amb la seua parella, fent topless, ensenyant la seua silueta enfront d'un espill i fins i tot en la dutxa.

Anna Castillo sense censures

Ara, de nou, l'actriu ha tornat a ensenyar als seus seguidors una altra faceta, depilar-se despullada en la terrassa. En esta instant√†nia nom√©s apareix ella sola en terra, mentres es trau els p√®ls de les cames. La imatge va acompanyada de la icona d'un esquirol i el nom del compte d'Instagram de la seua n√≥via, l'autora del retrat. La protagonista de 'La llamada' ja acumula m√©s de 35 mil likes, encara que tamb√© ha generat alguns comentaris cr√≠tics.

 

Lara Blanco, un gran pilar de la seua vida

Castillo est√† passant un gran moment professional i personal, juntament amb la seua parella, la guitarrista, Lara Blanco, una xica de 29 anys llicenciada en Comunicaci√≥ Audiovisual per la Universitat Complutense. Lara tamb√© √©s una apassionada de la m√ļsica i toca la guitarra amb st. Woods, qui ha comptat amb Anna Castillo per al videoclip del seu tema On Em.

 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!