Alba Santana, la filla de Manolo Santana i Mila Ximénez, passa per un moment complicat

L'extenista passa per un delicat moment de salut, i té problemes de memòria i coordinació
Mila Ximénez i la seua filla Alba Santana | ValènciaDiari.com

 

La reaparició pública de l'extenista Manolo Santana, quan ja ha eixit a la llum el seu delicat estat de salut, ha fet que totes les mirades se centren en Alba, la filla que té amb la col·laboradora de Sálvame', Mila Ximénez.

  

  

Tot això després que en els últims anys la relació entre Alba i el seu pare no ha sigut massa bona, sobretot després que l'extenista iniciara la seua relació amb Claudia Rodríguez, actualment la seua dona.

Va ser llavors quan es va apreciar un cert distanciament entre pare i filla, una situació que contrastava amb l'apropament amb la seua mare, Mila. Actualment, Alba viu a Amsterdam, al costat de les seues dos filles i el seu marit, on col·labora en televisió, i viatja prou a casa per vore la seua mare.  

Amb tot, la filla de la periodista i l'extenista hauran d'afrontar el delicat moment que viu el seu pare sabent que és necessària una reconciliació, i és que Manolo necessitarà el seu suport i de la seua família més que mai. 

Un distanciament que hauria estat provocat per les diferències entre ella i la quarta dona del seu pare, Claudia, amb qui es va casar el 2012. Amb Claudia, Alba quasi no té relació, a diferència de la situació amb Otti, la tercera dona de Santana. 

Alba Santana el dia del seu casament amb el seu pare, Manolo Santana | Archivo

 

«Tant de bo tots els fills tinguen una relació tan estreta com jo vaig poder tenir amb el meu pare, encara que després ens anarem distanciant. La infància va ser meravellosa. Arran del divorci d'Otti i la nova relació del meu pare, ens distanciem més i més, i això em fa pena», va comentar Alba Santana l'any 2013 a '¡Hola!'. 

  

  

s'amaga una dura i impactant història,«Em va fer mal que el meu pare no em cridara per dir-me que es casava,

Problemes de memòria i coordinació

Segons la seua mare, la col·laboradora Mila Ximénez, de 79 anys, el deteriorament físic de Santana s'ha accelerat i actualment té seriosos problemes de mobilitat i de memòria. «Té una immobilitat molt gran, no coordina i hi ha coses de què no se'n recorda d'un dia per a l'altre», va assegurar Mila en el plató de 'Sálvame'. 

Durant la seua recent reaparició, durant l'entrega de premis de 'Diario Sur', l'extenista va tornar a deixar tot el món molt preocupat, en fer-se encara més evident el deteriorament de la seua salut. Una aparició no molt diferent de l'última, durant l'homenatge que se li va fer al campió del món de motociclisme, Ángel Nieto, que va preocupar tots els seus amics amb el seu aspecte. 

Tal com han explicat alguns dels que van assistir a l'esdeveniment, on Santana va recollir un dels guardons, va mantindre una mirada perduda durant llargs espais de temps, i que totes les alarmes saltaren. La seua dona, com és ja habitual, es va esforçar en el seu moment per calmar els seus amics i seguidors. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"FOTO: 'La Pechotes', amb molt poca roba, puja la temperatura" "MOLT FORT: Ix a la llum els 400.000 euros que no han pagat Jesulín i la Campanario"