Tu em vas donar la vida: el record d'Ana Obregón al seu fill pel seu aniversari

Álex Lequio, el fill d'Ana Obregón i Alessandro Lequio compliria hui 29 anys

“Hui fa 29 anys que vam nàixer els dos”, li dedica Ana Obregón al seu únic fill, Álex Lequio.

Lamentablement, este és el segon aniversari que la presentadora ha viscut sense el xiquet dels seus ulls, el ros ‘mossega micròfons’ que va omplir la seua existència de riures i amor sense mesura.

El 13 de maig del 2020, no sols va acabar la vida del jove. La de la seua mare, també va patir una brusca frenada.


Des de llavors, la seua mare no ha deixat d'homenatjar el que era la llum de la seua vida. I en el seu aniversari no anava a ser menys.


Tots els seus familiars han compartit fotos en les seues xarxes socials per a celebrar el seu aniversari. La presentadora ha decidit compartir en el seu compte d'Instagram un emotiu vídeo on podem veure diferents instantànies mai abans vistes amb el seu fill de xicotet, Ana Obregón de jove i fins i tot un retrat familiar d'Aless amb els seus pares en un altre aniversari.

"Potser mai vaig saber explicar-t'ho bé, fill meu, però tu em vas donar la vida", escrivia. En un dia com este, Obregón desitja tornar a abraçar al seu fill "encara que només fora una vegada més" per a fer-li entendre l'important que era en la seua vida.


Ana Obregón li ha col·locat ciris amb el número 29 a un pastís, esperant que Lequio les bufara. "Quan bufes els ciris el cel brillarà més que mai", assegurava. "Miraré cap amunt intentant contindre les meues llàgrimes roges".


Ana, en estes últimes setmanes, també s'ha enfrontat al dur tràngol d'acomiadar a la seua mare. Ara comparteix el seu estiu al costat de l'altre home de la seua vida, el seu pare, al qual, en esta època, s'ha unit més que mai.
 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Qui va ser el gran amor de Mila Ximénez? I no és Manolo Santana" "L'equip de Sálvame destrossat per la perduda de Mila Ximénez"