Ana Soria publica la primera foto al costat d'Enrique Ponce

La d'Almeria ha sorprès este diumenge amb una imatge a on apareix abraçada al torero
Ana Soria ha publicat este diumenge en 'Instagram' la seua primera foto amb Enrique Ponce | Instagram

Ana Soria ha sorprès a tot el món este diumenge, 12 de juliol, amb una imatge al costat del seu nòvio, el torero Enrique Ponce. A les 12.00 hores del migdia d'este 12 de juliol la d'Almeria publicava un 'Instagram Stories' a on es veu a la jove al costat del torero, abraçats i en una actitud acaramelada.

Sens dubte, esta era la imatge que la premsa de cor desitjava vore de la parella formada per Ana Soria i Enrique Ponce. A dia de hui, el torero es troba en ple procés de separació de la seua actual dona, Paloma Cuevas, amb qui ha estat casat més de dos dècades.

Ana Soria publica la primera foto al costat d'Enrique Ponce | Instagram

Esta és la primera imatge que ix a la llum de la parella per voluntat pròpia, ja que fa una setmana Lydia Lozano donava la gran exclusiva en publicar una foto inèdita d'Ana Soria i Enrique Ponce durant un cap de setmana en Mojácar, en Almeria.

Lydia Lozano va traure a la llum la primera foto junts d'Enrique Ponce i Ana Soria | Telecinco

Ara ja es pot confirmar que la parella manté una relació després de la imatge d'este matí que ha deixat en xoc a tot el món. Vorem quines són les reaccions en l''Stories' de la d'Almeria, que cada dia guanya més seguidors en 'Instagram'. Actualment, la jove frega ja els 45.000 fans en la xarxa social.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rubén desvela el passat ocult de Christofer i fa perillar la seua relació amb Fani" "Adara ataca Gianmarco després del seu nou treball: «Fa el pallasso»"