INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Antonio Tejado passa la seua primera nit fora de 'GH' amb Ylenia en un hotel

Els dos exconcursants van eixir de festa per Madrid després de la gala i, segons avança la revista 'Lecturas', haurien acabat junts la nit.
Tejado i Ylenia van protagonitzar moments eròtics i sensuals en una festa a la casa  | Telecinco

 

Sembla que Antonio Tejado i Ylenia no van acabar la feina durant la seua nit de passió abans d'abandonar la casa de Guadalix. Sembla que allò no va ser només cosa d'una festa entre amics amb alcohol pel mig. Després de ser expulsat de GH DÚO, el polèmic concursant es va retrobar amb la xica, no només a plató. Els dos haurien passat la nit junts en un hotel, tal com avança la revista Lecturas.

 

Antonio i Ylenia van eixir de festa per Madrid aprofitant que els dos estan ara fora del reality. Al dia següent, el reporter Omar Suárez va esperar fora de les portes de l'hotel on s'hauria allotjat la parella. Tejado va eixir abans que Ylenia, acompanyat de sa mare, María José, qui casualment aprecia molt a la jove. L'exconcursant, tot i atendre amablement al reporter, no va voler fer declaracions. Serà en el debat d'aquest diumenge de nit quan parle del seu pas pel programa i de la seua presumpta relació amb Ylenia.

 

Imatges dels exconcursants de GH DÚO gaudint de la nit madrilenya | Instagram

 

 

La mare de Tejado: "Ylenia és Antonio, però en xica"

María José, la mare d'Antonio Tejado, ha defensat al seu fill a mort des del plató. Ara, una vegada expulsat, segueix comentant la jugada. Aquesta vegada s'ha pronunciat sobre Ylenia, apuntant que li cau molt bé. "M'encanta, és una xica de veritat. Quan la veia a casa pensava que Ylenia és Antonio en xica", confessava. Qüestionant-se si Ylenia podria convertir-se en la seua nora, María José afegia que "es tenen un afecte molt especial" i que els veu "molt amics". 

 

Dos pèrdues importants per al programa

Antonio Tejado ha estat en l'ull de l'huracà per les seues disputes amb María Jesús a Guadalix | Telecinco

 

A banda del que opinen defensors i detractors d'Antonio Tejado i Ylenia, els dos eren peces clau que ha perdut el reality de Telecinco. L'audiència els ha volgut fora, però el cert és que el concurs trobarà a faltar les polèmiques i moments televisius que regalaven.

 

Ell, amb la seua relació, primer d'amor i després d'odi, amb Maria Jesús, que segueix concursant, i pels seus enfrontaments amb la seua exparella, Candela Acevedo. I ella, pel seu caràcter explosiu, les seues disputes amb María José i els seus balls eròtics i sensuals amb Antonio abans d'abandonar GH DÚO.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!