Va atropellar Aurah Ruiz a Jesé Rodríguez perquè estava enfadada?

La influencer ha revelat tot el que va passar entre el futbolista i ella després del concert de Justin Quiles
Jesé Rodríguez i Aurah Ruiz | mtmad

Aurah Ruiz ha trencat el seu silenci! Després d'emocionar-se en haver d'abandonar la seua casa, la que fora concursant de 'Gran Hermano VIP' torna a ser notícia després de fer-se públic un vídeo en el qual, suposadament, va intentar atropellar amb el cotxe a Jesé Rodríguez després d'una forta discussió de parella.

Unes imatges que ràpidament s'han fet virals en les xarxes socials i per les quals la canària ha decidit donar la cara a través del seu canal de mtmad. En exclusiva, la influencer ha comptat tota la veritat sobre l'altercat que va viure amb el futbolista després del concert de Justin Quiles, revelant el que realment va passar entre ells.

Molt enfadada per tot el que s'està parlant sobre el suposat atropellament de Jesé, Aurah ha donat totes les explicacions pertinents, aclarint d'una vegada per sempre si és cert que va intentar atropellar amb el cotxe al pare del seu fill després de protagonitzar una acalorada brega de parella. A més, l'exconcursant de 'La casa fuerte' ha gravat tot el que va ocórrer durant el concert del porto-riqueny, on va succeir el suposat incident.

Segons publica 'Mtmad' Aurah Ruiz està "molt enfadada per tot el que s'està parlant sobre el suposat atropellament de Jesé. Aurah ha donat totes les explicacions pertinents, aclarint d'una vegada per sempre si és cert que va intentar atropellar amb el cotxe al pare del seu fill després de protagonitzar una acalorada brega de parella."No negaré que va haver-hi una discussió... Sí que n'hi va haver. Però no admetré que he atropellat a la meua parella (Jesé Rodríguez)", va dir Aurah Ruiz.


"Mai voldria atropellar a la meua parella. He volgut atropellar a altres persones, la veritat, quan estic calenta! I no ho he fet, per la qual cosa no ho faré amb el pare del meu fill... estem bojos!", va dir indignada Aurah Ruiz.

Aurah Ruiz desmenteix el seu suposat intent d'atropellament a Jesé: "Jo no he atropellat a ningú"
"Just després del concert un xiquet, menor d'edat, ha difós un vídeo en xarxes socials en el qual ha donat a entendre coses que no es veuen. Però la premsa ha rescatat este vídeo i ha fet d'este vídeo el que ha volgut... i ha fet una notícia falsa", denúncia Aurah Ruiz, avançant que prendria mesures legals contra el xic de 15 anys que va publicar el vídeo al qual arriba a dir "mocós de merda".


"Amb esta notícia falsa han fet mal de diferents motius. La Premsa ha dit que he atropellat a la meua parella després d'una discussió... Discussions tens totes les parelles del món. És la meua vida personal, per la qual cosa no donaré explicacions a ningú...", va explicar l'exconcursant de 'GH VIP.


"Sí que és veritat que jo no he atropellat a ningú. Si en este cas hi haguera hagut un intent d'atropellament... te l'emportes per davant, el mates o li passa alguna cosa. Això és mentida i se m'està acusant d'alguna cosa que no he fet. És gravíssim", va insistir la parella de Jesé Rodríguez. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Ana Obregón devastada davant un nou cop a la seua família" "Rocío Flores senta en la banqueta a la 'Fàbrica de la Tele'"