INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Belén Esteban arranca a ballar i cantar l'últim èxit de Rosalía

La col·laboradora de 'Sálvame' s'atrevix, fins i tot, a pronunciar algunes paraules en valencià
Belén Esteban arrenca a ballar i cantar l'últim èxit de Rosalía | INSTAGRAM @BELENESTEBANMENENDEZ

 

Molt probablement, Rosalía siga de les jóvens artistes espanyoles més internacional en l'actualitat. La seua música, particular mescla de flamenc, trap i altres gèneres moderns, està transcendit fronteres i àmbits. Tant és d'eixa manera, que la música de la nascuda en Barcelona arriba a les orelles de tota classe de gent, entre d'altres, les de Belén Esteban i, per descomptat, les de la seua filla Andreíta.

 

Les dos tingueren el privilegi de conéixer a la cantant en el festival Mad Cool, a on actuava la barcelonina. L'anomenada 'princesa del poble' va fer l'impossible per acostar-se a la zona VIP i conéixer a Rosalía, deixant constància del moment en les xarxes socials. Però la febre de Belén Esteban amb Rosalía no acaba ací.

 

Belén Esteban s'atrevix a cantar

La col·laboradora de 'Sálvame' encara té en el cap les cançons de la cantant i, en especial, 'Fucking Money Man', l'últim èxit de Rosalía que ja ha generat tota classe de reccions per tindre la lletra en valencià. Sense avís previ, la televisiva compartia un stories d'Instagram ballant el single de torn, atrevint-se fins i tot a pronunciar algunes paraules en valencià com «cumpleanys».

 

 

Com era d'esperar, hi ha hagut reaccions de tota classe, la majoria de sorpresa o absoluta incredulitat. Alguns comenten un dels moments més estranys del vídeo, quan li tiren a Esteban —potser la seua filla— un grapat de bitllets, en al·lusió a la lletra de la cançó. En definitiva, «fucking money, man».

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!