Belén Esteban reapareix després de la mort de Fran Álvarez

La col·laboradora encara no ha fet declaracions des de la tràgica defunció
a col·laboradora ha volgut estar allunyada de les càmeres durant estos dies | València Diari

La sobtada mort de Fran Álvarez va deixar el món de Telecinco col·lapsat. A pesar de què Nuria, la seua actual parella, ja ha donat les seues primeres paraules després de la defunció, la reacció més esperada era la de Belén Esteban, la que va ser dona del cambrer i la raó per la que la seua vida privada havia transcendit als mitjans.

A pesar d'això, la princesa del poble no s’ha deixat vore des de la tràgica notícia. Només va eixir al carrer el passat dia 10 de febrer, l'endemà de la seua mort, tot i que no va voler parlar davant de les càmeres. Tampoc se l’ha pogut vore en ‘Sálvame’, el programa a on col·labora. 

El periodista Antonio Rossi ha assegurat que la seua absència dels platós és mera casualitat, ja que Esteban es troba de vacacions en este moment i van començar l'endemà que se sabera la notícia. En este sentit, fonts pròximes a ella asseguren que està passant les vacacions en sa casa allunyada de tot el món, però que s’espera que torne prompte a la televisió.

Belén Esteban torna a les xarxes 

A través de les xarxes, la col·laboradora ha volgut aparéixer de nou per a calmar els seus seguidors. Ho ha fet, però, amb una fotografia que ha descol·locat a tots els seus seguidors, que esperaven que la seua primera aparició estiguera relacionada amb Fran Álvarez. Per contra, Esteban ha volgut tornar a Instagram per a fer publicitat.

«He conseguit perdre dos quilos i mig! Cada volta em sent millor amb la meua carxofa, i vosaltres?», anunciava a través de les xarxes. Els seus seguidors han quedat dividits entre aquells que no han pogut evitar expressar com la troben a faltar i altres que han recomanat que la millor manera de perdre pes és «dieta i activitat física». Pareix  que la princesa del poble està preparant la seua tornada i els espectadors no poden esperar que torne a ‘Sálvame’ i trenque finalment el seu silenci respecte a la mort del seu exmarit.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una concursant de ‘La isla de las tentaciones’ denunciarà a un futbolista famós" "La traïció que Belén Esteban no esperava d'esta persona"