L'exmarit de Belén Esteban, Fran Álvarez, ha mort

Va ser trobat sense vida en sa casa de Madrid
Fran Álvarez ha mort als 43 anys d'edat  | València Diari

'Viva la vida' va començar el programa del diumenge 9 de febrer de vesprada amb una última hora que ha deixat totalment descol·locats a tots els col·laboradors del programa. Emma García anunciava la mort de exparella de Belén Esteban, Fran Álvarez. Tot i que encara es desconeixen tots els detalls de la defunció, la periodista Isabel Rábago sí que ha pogut avançar que va ser trobat sense vida en el seu pis en Madrid.

A pesar de què que el programa no va voler precipitar-se, els col·laboradors han volgut recordar als espectadors els problemes d'addiccions que ha patit en els últims anys i que en part, van ser el detonant de la ruptura amb la col·laboradora estrella de Telecinco, Belén Esteban.  Álvarez ha perdut la vida a l'edat de 43 anys, deixant un fill sense pare.

La col·laboradora de 'Sálvame' i Fran es van casar l'any 2008 i van viure junts en matrimoni fins a l'any 2014, quan van decidir divorciar-se. La seua posterior relació no ha sigut gens bona. Des d'eixe moment no se sabia massa de la vida de l'exmarit de Belén Esteban, tot i que alguns mitjans van informar que estava passant per un delicat moment d'addiccions.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Christofer trenca el seu silenci: «Em volia morir»" "Una presentadora de Telecinco: «Sabia que la meua filla naixeria morta»"