La traïció que Belén Esteban no esperava d'esta persona

Belén Esteban ha aparegut pels carrers de Madrid per primer cop des de la tràgica notícia | G3

Belén Esteban no ha començat amb bon peu el 2020. Més enllà de la terrible notícia de la mort del seu exhome Fran Álvarez, la madrilenya ha hagut d'aguantar ara una imatge dels seus companys de 'Sálvame' que, segur, no li haurà agradat gens.

L'encarregada de seguir enviant-li males notícies a Belén ha sigut la seua companya Mila Ximénez. Cal recordar que fa uns mesos i ja des de fa anys, les dos col·laboradores del programa estrella de les vesprades de Telecinco mantenien una excel·lent relació.

L'entrada de Mila a 'GH Vip 7' ha acabat amb la seua relació

Les dos havien manifestat en més d'una ocasió que es volien molt i que la seua bona amistat anava més enllà de les hores de programa. Ara bé, l'entrada de Mila a 'GH Vip 7' i la no defensió de Belén de la que era la seua amiga, ha sigut el detonant que ha iniciat una nova relació entre elles, ara, d'enemistat.

Tot i que han intentat resoldre les seues diferències a través d'algun que altre 'Sálvame Deluxe', les dos col·laboradores no han conseguit liquidar les seues diferències i es fa més present que mai que no estan passant pel seu millor moment. Amb tot este context, ara només faltava que Mila publicara una foto amb doiferetns companys del programa com Maria Patiño o Chelo García-Cortés.

Una foto amb algunes de les cares més conegudes de 'Sálvame'

En la imatge es pot vore com algunes de les cares més conegudes de 'Sálvame' han quedat en el bar 'La Muralla', conegut per estar situat just davant del plató. Després d'esta publicació, està clar que a Belén no li queda una altra que passar pàgina i acceptar que la seua relació amb Mila ja forma part del passat.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Dures paraules de Jorge Javier a Eva González en directe" "Gonzalo, de ‘La isla de las tentaciones’, totalment destrossat sis mesos després"