La ‘bomba’ de Belén Esteban que podria molestar a la seua filla

La col·labora de 'Sálvame' continua guardant silenci sobre la mort del seu exmarit
La col·laboradora s'ha deixat vore en públic després de la notícia de la mort de Fran Álvarez | G3

Han passat cinc dies des de què explotava la trista notícia de la mort de Fran Álvarez, exmarit de Belén Esteban. Una inesperada pèrdua que ha sigut un colp molt dur per a la seua família i totes les persones que han format part de la seua vida. Evidentment, la col·laboradora de Telecinco és una de les grans afectades: va estar casada amb Fran.

El silenci de Belén

L'estrella de 'Sálvame' encara no s'ha posicionat al respecte. Tampoc ha acudit al tanatori a despedir-se del seu exmarit, ja que no vol generar 'caos mediàtic' en un moment tan delicat. Una decisió presa segurament també pensant en els seus exsogres, amb qui la relació no va acabar precisament bé. Però alguns rumors apunten que el silenci podria durar ben poc.

Es podria estar reservant pel cap de setmana

Belén Esteban encara no ha anat a treballar. Però algunes veus apunten que podria trencar el seu silenci este cap de setmana. Segons avança '20 minutos', els rumors de què Belén podria concedir una entrevista en exclusiva a 'Sálvame Deluxe' per a parlar de la mort de Fran Álvarez són cada volta més vius.

Andrea Janeiro no estaria d'acord amb tal bomba televisiva, pel gran afecte que li tenia a Fran Álvarez. I lògicament, la família de Fran Álvarez tampoc voria amb bons ulls que Belén parlara de la mort de Fran en el 'Deluxe'. Caldrà esperar a que arribe el cap de setmana per a eixir de dubtes sobre si Belén està disposada a trencar el silenci en un plató enmig d'un moment que ha de ser dur per a tots. 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La polèmica reacció de Kiko Rivera després de la mort de la seua sogra" "La investigació de la mort de Fran Álvarez es complica per l'aparició de més informació"