Belén Esteban, víctima de la màgia negra

L'exrepresentant de la col·laboradora televisiva ho ha intentat tot per a guanyar el judici
Imatge de Belén Esteban | Cedida

 

Belén Esteban podria estar sent víctima de la màgia negra. Un assumpte d'allò més complicat que ha eixit a la llum esta mateixa setmana, quan es descobria una llista de la compra on es podrien llegir productes tan dispars com aloe vora, espelmes blanques i negres i ull de tigre.

L'amo d'esta peculiar llista no seria un altre que Toño Sanchís. L'exrepresentant de Belén Esteban hauria tractat de guanyar el judici que té pendent recorrent a este tipus d'ajuda sobrenatural.

L'encarregada de desvelar tot este assumpte ha sigut una exempleada de la casa de Toño, res d'acord amb les formes de Sanchís. Segons Lucimar, el representant de famosos estava obstinat a utilitzar este tipus de màgia per a vèncer a la qual un dia va ser la seua amiga. És més, va identificar el conjur que anava contra Belén: «Que es calme la fúria que té Belén Esteban i que entre la tranquil·litat en la seua casa».

Una situació d'allò més complicada de la qual Belén Esteban ha tingut coneixement estos dies, just la mateixa setmana en la qual ella confessava que va estar a la vora de la mort: «Jo vaig estar en coma durant 18 dies, amb un baixó de sucre, vaig vore a la meua xiqueta com em cridava i escoltava al meu pare que em deia que tornara, la meua xiqueta era molt xicoteta».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"L'alarmant succés que van viure Paz Padilla i la seua filla a Londres ahir" "El terrible accident que ha deixat a Mila Ximénez en urgències"