INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

'GH DÚO': Irene Rosales no aprova l'amistat del seu marit Kiko i Antonio Tejado

La dona de Kiko Rivera no veu clar que aquest mantinga amistat amb Antonio Tejado només perquè el coneix de fora.
Irene Rosales no es fia de l'amistat de Kiko Rivera i Antonio Tejado | TELECINCO

 

Els concursants de GH DÚO, cada vegada més a prop del premi final, comencen a despertar i a canviar de comportament en veure qui té l’afecte del públic. Després que la setmana passada eixira expulsada Ylenia, que s’enfrontava a Maria Jesús en la sala d’expulsió, sembla que molts concursants han decidit canviar la seua estratègia, apropant-se a Maria Jesús i distanciant-se d’Antonio Tejado, que no para de ser increpat pel públic en les connexions en directe del programa.

 

Antonio Tejado, en hores baixes

Aquest és el cas de Carolina Sobe i Irene Rosales; les dos han criticat que Kiko Rivera mantinga la seua amistat amb Tejado només perquè es coneixen des d’abans d'entrar al programa.

 

Tot i que durant tot el concurs Tejado s’havia mantingut com un dels companys més estimats dins de la casa de Guadalix, actualment, i després de protagonitzar tantes disputes amb la seua exparella Candela i amb Maria Jesús Ruiz, amb qui quasi va tindre un afer, els seus companys ja no li riuen les bromes i fins i tot l’han nominat.

 

Irene Rosales li comentava a Carolina Sobe: "Kiko és un desgraciat i es mou pels sentiments del passat (...) Ací hem vingut a un concurs en què som tu i jo, no penses en els altres. Potser per pensar en els altres m’estàs perjudicant a mi".

 

Irene Rosales no aprova l'amistat de Kiko i Tejado

Carolina Sobe, per la seua banda, ratificava totalment les paraules de la seua amiga: "M’hauria encantat que Tejado haguera tingut la immunitat per a salvar, per a veure la cara d’idiota que se li hauria quedat a Kiko". Amb aquesta afirmació, Carolina feia referència a l’amistat que uneix a Tejado i Albalá, i tenia clar que Tejado salvaria a Albalá abans que a Kiko Rivera.

 

Irene Rosales i Carolina Sobe han intercanviat impressions sobre Tejado | TELECINCO

 

Irene també ha parlat del tema en el confessionari, explicant el perquè de la seua nominació a Tejado, amic del seu marit:  "Tot i que és amic de Kiko, jo l’he conegut ací. Hem congeniat bé, però he congeniat millor amb Juanmi o Carolina". També ha volgut aclarir que ella i el seu marit són diferents i que per tant, poden fer el que vulguen, "Kiko, dos vegades que ha pogut salvar-lo, l’ha salvat i amb crits (per part del públic). Ell és amo i senyor de tindre al costat a qui vulga i jo també".

 

Irene va voler comentar la qüestió amb Kiko Rivera i Alejandro Albalá, i els dos van coincidir en què si Tejado tinguera la immunitat, salvaria a Kiko Rivera sense cap dubte.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!