Gil Silgado es debat entre la vida i la mort i ha fet una petició

L'ex de María Jesús Ruiz demana veure a la seua filla abans de morir


Carlota Corredera ha començat el programa amb una trista notícia: José María Gil Silgado, l'exmarit de María Jesús Ruiz, es debat entre la vida i la mort. Hui mateix, ‘Sálvame’ s'ha assabentat que després de 25 dies crítics lluitant contra un càncer de còlon, el seu estat és ja molt preocupant.

Cal recordar, que la relació entre Maria Jesús i Gil SIlgado sempre ha sigut molt complicada i ha tingut moltes anades i vingudes, a més d'aparicions en televisió parlant molt mal un de l'altre.


La família creu que la xiqueta li pot fer millorar

El programa vol col·laborar al fet que es complisca una petició que he fet a través d'una de les seues filles, perquè el que més li agradaria en un moment tan delicat com este és poder veure a la filla que té en comú amb María Jesús Ruiz, que té 6 anyets.


No obstant això, la situació familiar és molt complicada perquè Gil Silgado estava a la presó, condemnat a 9 mesos pel cas que té a veure amb la seua exmuller, la que fora miss Espanya, cap a la qual tenia una ordre d'allunyament. Estant ja en la presó, es va començar a trobar molt mal i va haver de ser operat d'urgència fa unes setmanes a causa d'un càncer de còlon.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Gloria Mohedano i el seu marit emeten un comunicat sobre la seua neboda Rocío Carrasco" "El motiu de salut pel qual Ortega Cano ha rebutjat la vacuna contra el coronavirus"