Gloria Mohedano i el seu marit emeten un comunicat sobre la seua neboda Rocío Carrasco

Eren dels pocs familiars que encara no s'havien pronunciat després de l'emissió de la docu-sèrie

La docuserie de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva' està deixant a moltes persones assenyalades en la gran família unida que va deixar Rocío Jurado abans de morir. José Antonio, marit de Gloria Mohedano, envia un comunicat a 'El programa de Ana Rosa' per a aclarir l'opinió de la parella enmig de tot este caos.

Antonio Rossi és el que ha rebut el missatge del familiar de Rocío Carrasco. El periodista conta que José Antonio "m'ha fet arribar un missatge que volia que llegira públicament". D'altra banda, el col·laborador afig: "Ell de moment no s'expressarà ni dir res respecte al que està veient en el documental".

Rossi continua explicant què és el que li ha fet arribar José Antonio: "Això sí, manté el que va dir en el seu moment, que hi ha veritats, mitges veritats i mentides, continua mantenint eixa postura".


El comunicat de la família de José Antonio Gloria Mohedano

La família implicada ha escrit un text per a aclarir quina és la seua situació i deixar clara quina és la seua posició en tot este conflicte: "Volem donar públicament el nostre suport incondicional a Rocío i David Flores, passe el que passe i diguen el que diguen, estarem amb ells per a ajudar-los en tot el que puguem i donar-li el nostre afecte".

Rocío i David Flores, protagonistes dels últims capítols

En els últims episodis de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', una de les grans protagonistes ha estat Rocío Flores, ja que la seua mare explicava en l'últim capítol què és el que va passar en els mesos i anys posteriors a l'agressió. Però en el capítol d'este dimecres, el protagonista serà el seu germà, David Flores, ja que Carrasco parlarà sobre per què el noi no va tornar a casa després d'este incident i per què no va anar al seu casament amb Fidel Albiac.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El motiu de salut pel qual Ortega Cano ha rebutjat la vacuna contra el coronavirus" "Ana Obregón, denunciada: S'enfronta a presó i a multes"