INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Ixen a la llum els missatges que han provocat la ruptura entre Adara i Gianmarco

El programa 'Sálvame' ha fet públiques les paraules que intercanviaven la guanyadora de 'GH VIP' i un exconcursant de 'GH 17'
Ixen a la llum els missatges que han provocat la ruptura entre Adara i Gianmarco | València Diari

 

Este passat divendres es feia públic que una de les parelles de l'univers Telecinco que més contingut ha donat durant els últims mesos havia posat punt final a la seua relació. Contra tot pronòstic, Adara Molinero i Gianmarco Onestini soltaven una bomba que deixava ben abatuts als seus fans, després de dos mesos des de què decidiren unir els seus camins. 

 

Adara i Rodrigo intercanviaven missatges 

Des d'eixe moment, han sorgit tota classe de rumors i especulacions sobre com havia anat la cosa, perquè el mateix Gianmarco va explicar que havien «sortit missatges d'Adara lligant amb un altre xic» però no en va voler revelar la identitat.

 

I, a pesar de què en un primer moment el focus d'atenció va caure sobre Julián, un dels participants de 'La isla de las tentaciones', el cert és que ara ha eixit a la llum el nom de l'autèntic responsable de la ruptura, que no seria un altre que Rodrigo, excompany d'Adara en 'Gran Hermano 17'.

 

Tot apunta que Adara i Rodri han començat a recuperar la bona relació que tenien durant les primeres setmanes del concurs que van compartir. 

 

Gianmarco, acusat de fer un muntatge

En este sentit, el programa 'Sálvame' va fer públics els missatges que intercanviaven Adara i Rodrigo. Però no només això, sinó que també li han ensenyat a Gianmarco, que està actualment en Itàlia perquè, després de descobrir l'intercanvi de missatges, va decidir fugir sense parlar amb la que fora la seua parella.

 

De fet, la seua decisió no ha estat exempta de polèmica i molts han acusat a l'italià de fer un muntatge i d'haver aprofitat l'oportunitat per a trencar amb Adara ara que ja no podia traure més rèdit econòmic de la relació

 

«En una setmana podria enamorar-te»

Pel que fa als missatges intercanviats entre Adara i Rodrigo, en destaquen alguns com el que ell assegura que en només una setmana podria enamorar-la, o un en el que els dos jóvens parlen sobre la possibilitat de quedar per a vore junts les gales de 'Supervivientes'

 

 

 

Encara que Adara i Rodrigo asseguren que només són amics i que no hi havia segones intencions, el cert és que el contingut dels missatges —a on també es poden llegir elogis i comentaris de flirteig— deixen en l'aire la possibilitat que entre els dos exconcursants hi haja més que una simple amistat. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!