Josh Herr: el dissenyador que ha vestit d'Isabel Pantoja en Supervivientes

Tots els banyadors que la tonadillera ha lluït durant el seu pas per 'Supervivientes' han sigut confeccionats per este sastre de Barcelona
Josh Herr, el dissenyador d'Isabel Pantoja | València Diari

 

El pas d'Isabel Pantoja per 'Supervivientes' no ha deixat indiferent a ningú. Per a bé o per a mal, la tonadillera s'ha convertit en l'objecte de totes les atencions i cada mínim detall ha sigut analitzat amb lupa i comentat posteriorment pels mitjans. Ara, el mitjà 'Crónica Global' s'ha fet ressò d'una de les dades més curioses de l'estada de Pantoja en l'illa: tots els banyadors que ha lluït al llarg del concurs han sigut dissenyats peça a peça per un jove sastre i en un temps rècord.

Josh Herr té 33 anys i viu en Barcelona

Ell és José Manuel Gimeno Caballero, conegut amb el nom professional de Josh Herr, té 33 anys i residix en Barcelona. Els seus dissenys, que es caracteritzen per unir art, música i arquitectura, van encantar a la tonadillera, que no va dubtar ni un segon en contractar els seus servicis.

En eixe sentit, el mitjà citat anteriorment fa patent que Josh Herr va treballar braç a braç i a tota màquina junt amb la Pantoja per que la tonadillera el va avisar només dos setmanes abans de traslladar-se fins a Hondures.

Amb tot, Herr afirma que l'artista es va involucrar «al màxim» en la confecció de tots els dissenys,que volia que «foren d'estil banyador, còmodes i que tingueren un toc flamenc». Per eixe motiu, el dissenyador es va decantar per «un banyador amb pareo, per a que tinguera l'efecte vestit que a ella tant li agrada».

La comoditat, premissa bàsica en els dissenys

Però la Pantoja no es va limitar a opinar, i també es va atrevir a «dissenyar el primer dels seus banyadors amb mi». Finalment, Herr va confeccionar un total de 14 peces, dos d'elles d'una talla més xicoteta «perquè, tant ella com jo, vam tindre en compte que durant el seu pas pel concurs, perdria pes».

Tots els banyadors es van crear a partir d'una premissa bàsica: la de la comoditat. A més, tots ells comptaven amb un disseny preparat «per a que tingueren una resistència major a la sal de l'aigua del mar». El preu d'estes peces és de 120 euros cada una, més els 35 euros que valen els pareos.

«Ha sigut molt agradable treballar amb ella»

Respecte a com és treballar braç a braç amb la tonadillera, Herr assegura que «ha sigut molt agradable treballar amb ella, perquè és una persona molt agraïda amb qui no vaig tindre cap classe de problema».

Amb tot, la tonadillera no li ha pagat cap dels dissenys ja que, com ha explicat el sastre, «vam arribar a un acord de col·laboració. Jo li vaig dissenyar i confeccionar els banyadors a canvi que ella em promocionara en l'illa».

L'èxit de la col·lecció ha sigut tan gran, que Herr té previst traure-la en poques setmanes, en una versió en biquini i en una altra versió 'slip' per als hòmens.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les suggerents fotos d'Irene Rosales en biquini que han fet callar a tots els crítics" "Lucía Rivera respon a les duríssimes crítiques que li han fet"