Les xarxes socials critiquen la rebuda d'Isabel Pantoja en el plató de Telecinco

El tracte de favor a la 'tonadillera' va tornar a ser objecte de polèmica entre els espectadors
El plató durant l'arribada de la 'tonadillera' | TELECINCO

 

La Pantoja ja està en casa. Un moment tan esperat per als espectadors de 'Supervivientes', l'arribada d’Isabel Pantoja al plató de Telecinco, es va fer realitat en la gala del dijous. A pesar de tot, l'excessiva efusió que l'organització del programa li va muntar a la concursant no ha agradat als espectadors, que l'han criticat durament en les xarxes.

 

El retorn al plató de Telecinco de la ‘tonadillera’ havia generat moltíssima expectació entre l’audiència, i és que la cantant ha sigut una de les protagonistes indiscutibles del ‘reality’. Ara bé, pareix que l’espectacle i el tracte de favor que va rebre la concursant en la seua entrada triomfal en el plató, no va acabar de convéncer a l’audiència, que s’ha enfadat i s'ha manifestat en contra en les xarxes, argumentant que la rebuda que va orquestrar l’organització del programa i el presentador, se’ls va descontrolar.

 

El tracte de favor a la 'tonadillera', més present que mai

Durant tot el concurs, les queixes de favoritisme per part d’altres concursants, i d’espectadors que seguixen el programa, han sigut constants. Ahir, la rebuda de la cantant en plató, per a molts, va constatar que efectivament Telecinco tracta amb més afecte a alguns dels concursants del ‘reality’ que als altres.

 

Jorge Javier li va entregar un ram de flors | TELECINCO

 

Entre els arguments que critiquen el favoritisme a Isabel Pantoja, s'afirma que va aparéixer en el plató ben maquillada i amb roba nova per a l'ocasió, quan els altres concursants sempre apareixen amb la mateixa roba amb què han abandonat l’illa i sense ni una gota de maquillatge. A més a més, l’ovació del públic va ser més sonora que mai mentres que, durant una llarg moment, la cantant s’abraçava a amics i familiars.

 

Va ser en eixe instant quan el presentador li va fer entrega a la Pantoja d’un ram de flors fet que, per a l'audiència, va ser la gota que va fer vessar el got, ja que no havien vist res paregut amb cap dels expulsats d’esta edició de ‘Supervivientes’, i d'eixa manera ho van voler manifestar en les xarxes socials.

 

 

També pots llegir... 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Carmen Machi confessa els motius pels que va deixar 'Aída'" "POT MILIONARI: T'expliquem com va ser l'esperadíssima victòria de 'Los Lobos' en '¡Boom!'"