EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

URGENT

⚫ ⛈ 4a víctima mortal pel temporal, en Alcoi

Colate acusa Isabel Pantoja de tindre un pacte previ amb 'Supervivientes'

D'eixa manera li ho hauria revelat la mateixa 'tonadillera' darrere de les càmeres
Imatge de Colate en 'Supervivientes' | Mediaset

 

Colate ha tornat a Espanya des d’Hondures i ha aparegut este diumenge en el plató de ‘Conexión Honduras’ molt enfadat amb la direcció del programa i amb la ‘tonadillera’, que ha sigut una de les protagonistes de l'edició. D’eixa manera, ha sigut molt crític amb certs concursants de l’illa i s’ha volgut defendre dels atacs de cert sector de col·laboradors com Cristina Tàrrega o Lydia Lozano, que han qualificat al concursant de dèspota i de voler convertir l’illa en un quarter general.

 

Però Colate s’ha mostrat molt concís i rotund en la seua defensa, amb unes paraules que han esguitat Isabel Pantoja i l’organització del programa: «Jo vaig anar a ‘Supervivientes’ a concursar sense privilegis. No com Isabel Pantoja, que ens va dir que ella havia pactat 4 setmanes i que després, se n’anava».

 

Davant d’eixa sentència, es va produir un silenci absolut en el plató, que es va quedar desconcertat amb tal afirmació, una hipòtesi que podria ser certa, ja que la idea ja s’havia rumorejat en alguna ocasió durant el transcurs del programa.

 

  

  

Però de seguida Jordi González ha eixit en defensa de l’organització del programa i del format per a rebatre les paraules de Colate: «Estic fart de llegir tonteries en la premsa que si Vasile, que si manipulem… Qui estiga segur d’això que ens demande. És totalment fals que Isabel Pantoja o qualsevol altre concursant haja pactat la duració de la seua estança en el programa» afirmava rotund el presentador, per a acabar amb qualsevol dubte sobre la imparcialitat del ‘reality’ i visiblement ofuscat pel fet que habitualment es pose en dubte la transparència del programa.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!