Isabel Pantoja es muda a una luxosa vivenda de 2,5 milions d'euros

La 'tonadillera' s'ha comprat una casa en una urbanització de luxe molt prop dels estudis de Mediaset
Leer en español
Isabel Pantoja es trasllada a Madrid | TELECINCO

 

Isabel Pantoja es muda a Madrid. La ‘tonadillera’ ha adquirit una casa en una urbanització de luxe madrilenya, que a més a més es troba molt prop dels estudis de Telecinco, fet que podria explicar per què ha decidit mudar-se a Madrid, i és que la decisió de traslladar la seua residència habitual a la capital podria tindre la seua explicació en els diferents projectes professionals que la cantant té firmats amb la cadena.  

 

Kiko Hernández era l’encarregat de revelar en ‘Sálvame’ els plans immediats de la Pantoja qui, després d'abandonar el concurs de manera forçada per problemes de salut, no tornarà a Cantora, sinó a una casa de preu estratosfèric que li hauria aconseguit son germà: «Isabel s’ha comprat una casa en una urbanització de luxe. L’operació està molt, molt avançada, i l’ha duta a terme a través de son germà Agustín Pantoja», detallava el col·laborador. Lluny queden, per tant, els problemes econòmics i la Pantoja podrà tornar al luxe després de 'Supervivientes'.

 

Kiko Hernández anuncia que Isabel Pantoja s'ha comprat una casa de luxe | TELECINCO

 

La vivenda, que estaria ubicada en Sant Sebastián de los Reyes, compta amb 800 metres quadrats dins d’una parcel·la de 2.500. La casa està valorada en 2,5 milions d’euros, una fortuna que la cantant podrà abonar amb facilitat després dels diners que s'ha embutxacat durant el seu pas per ‘Supervivientes’ i dels futurs projectes professionals en els que treballarà en Mediaset.

 

En eixa urbanització, la Pantoja tindria un veïnat d'altura ple d’estreles mediàtiques com ella, i es podria saludar cada dia amb inquilins com David Bisbal, Rocío Carrasco, Ortega Cano o Isabel Gemio. Per la seua banda, la seua neboda Anabel Pantoja, ni ha confirmat ni ha negat la notícia, però si ha revelat que sa tia té la intenció de mudar-se de Cantora.

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

Comentaris