Kiko Matamoros podria passar fins a sis anys a la presó

El col·laborador ha de retre comptes davant la justícia i la seua exdona està implicada en el suposat delicte

Una informació sobre Kiko Matamoros ha sacsejat la redacció de ‘Sálvame’ i ha fet que salten totes les alarmes. Es tracta "d'una informació inquietant i delicada” en la qual el programa porta treballant des de fa “tres setmanes”.

El col·laborador, en assabentar-se que hi ha una notícia seua circulant en les redaccions de diversos mitjans, ha volgut indagar per a saber de què es tracta. No obstant això, la direcció no ha volgut donar-li més pistes que la seua procedència: “Ve d'una persona que vol fer-li mal”, deia un membre de la redacció.

Kiko Matamoros ha començat a fer les seues càbales i, encara que Carlota Corredera ha insistit que la notícia no té res a veure “ni amb els seus comptes ni amb la seua situació fiscal”, el col·laborador ha volgut aclarir unes notícies que ha llegit sobre ell en diferents mitjans.

“Hi ha un mitjà que diu que la Fiscalia m'ha demanat sis anys. No hi ha petició fiscal de cap mena. Un altre mitjà ha dit que m'han condemnat a sis anys i jo, de moment, no he declarat”, explicava el col·laborador.

“Estic investigat per un tema fiscal que tothom coneix i jo no he declarat. Diuen que he declarat per videoconferència i que m'han condemnat. (…) La realitat és que se m'imputa un suposat delicte d'insolvència punible, però jo en la meua vida m'he declarat insolvent”, explicava Kiko Matamoros sobre les informacions que s'han publicat en altres mitjans.

“Hisenda m'ha embargat quan ho ha cregut convenient. Jo estic molt tranquil en esta història”, assegurava l'ex de Makoke. “He d'anar a declarar, no tinc data. Em vaig acollir al meu dret de no declarar fins que no m'informen que se m'acusa”, deia el col·laborador.

L'equip de ‘Sálvame’ ha aclarit que aqueixa no era la notícia que ells anaven a donar i que necessiten contrastar algunes fonts abans de donar-li-la. No té res a veure amb el seu estat fiscal, sinó que la informació que maneja el programa és d'algú que té “interés a danyar la seua reputació”.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Gil Silgado es debat entre la vida i la mort i ha fet una petició" "«Olga Moreno ens està donant una imatge que no és real»: Perilla el seu matrimoni"